SevimliHayaletCasper 22 aylik 1 hafta sürdü. Hem kendisi söylüyor hem de kendi gidip yapmaya başlamıştı. Ve hic cis var mi kaka var mi diye sormadım ya da lazimliga oturup basinda beklemedik. Gözlem yaptım cis kaka sinyali gelince yönlendirdim. İhtiyacını kendisinin fark etmesini sağladım. Ben ciplak popoyla egitim verdim sinyalleri yakalayabilmek ve hızlı olmak için altina bisey giydirmedim. Bu süreçte kulot, alıştırma kulodu vs kullanmadım. Gece gündüz ayni anda biraktim. Gece uyuduktan 2 ve tekrar 3 saat sonra olmak üzere 2 kere cis yaptırdim. Simdi gece kendi kalkar genelde. Kalkmazsa 2 3 civari yaptırıyorum. Bazen cisim yok diyor sabaha kadar yapmiyor. Su an 28 aylik. Tabii eğitim verdiğim donemde evde isemeli sicmali ayinler oldu bunlari da göze almanız gerek. Bebekler her zaman hazırdır, zaten kendilerini kirletmeme icgudusuyle doğarlar aslinda cok kucuk aylardan itibaren bize tuvalet iletismi sinyalleri verirler ama biz kolay oldugu için bez kullanmayı tercih ederiz. Yani onemli olan annenin hazir olmasi. Anne hazırsa bu süreç olumlu geçiyor. Degilse sarpa sarıyor. Bide uzmanlar 20 ve 30 ay arasi sihirli bir fırsat penceresi oldugunu söylüyor. Daha erken veya geç de olabilir bu anormal değil. Ama en kolay aralik 20 ve 30 ay arasiymis. Bide uyguladıklarımi anlatan bir rehber kitabim vardi merak eden varsa ismi BASKICI OLMAYAN TUVALET EGITIMI-JAMIE GLAWOCKI