barisinannesi35 Merhabalar arkadaşlar 🌸 Biz yeni geldik buraya:) bugün 4.günümüz💙 Geceleri emmesi için uyandırmak çok zor , uyanıyor emziriyorum mamasını veriyorum. Sonra aşırk zor uyuyor, ağlıyor. O ağlıyor ben de ağlıyorum. Sizlerde durumlar nasıl?
etuerk barisinannesi35 ağladığı zaman ten teması yapmaya çalış omzunda uyutabilirsin ben 40 ı çıkana kadar hafif yatar pozisyonda omzumda uyuttum uyudum. 2 saatte bir uyandır doyur sarılık olmasın yavrucak
Dfncgdm2022 barisinannesi35 uyandırmana gerek yokkı ıkı saatte bır al emzır canım ben kızımı uyandırmıyordum o sekılde kalkıp emzırıyrdım kendıde emıyordı bıraz zor oluyordu ama sonra alıstıgı ıcın uyanmadan emıyordu hem kızımn uykusu bolunmuyordu da bızım gaz sorunumuz yoktı emzırır dırek uyuturdumm tabı her bebegın yapısı farklı
hestiaone Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün 🙏🏻 suan coook yenı dunyaya geldıgı ıcın cok normal koymunuzda uyumak ıster kokunuzu ıster ondandır
barisinannesi35 hestiaone aminn🌸🙏 Allah razı olsun🙏 çok teşekkür ederimm😍 evett birsz ten teması yapıyoruz ama bazen öyle çok ağlıyor ki dayanamıyorum🙈
barisinannesi35 etuerk ahh evett sırf bu yüzden kaldırıyorum normalde uyuyor kaldırıyorum sonra da zor uyuyor😞 gaz alır gibi mi
hestiaone barisinannesi35 çok iyi anlıyorum sizi valla 🙏🏻 birazcık sabır lazım sadece çok zor biliyorum ama hepsi geçiyor
barisinannesi35 hestiaone ah ah… Bir de ağlama krizine giriyorum resmen acaba yetemiyorum mu diyorum… Sabredicez mecbur yavrularımız için🌸🙏 çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için🌸
etuerk barisinannesi35 benim oğlan 40 gün öyle uyudu sonra sonra öyle uyutup yatağına yatırdım denmeden bilemezsin anne sıcaklığı alacak sonuçta en azından sakinleştir
barisinannesi35 Dfncgdm2022 yaa onu soracaktım ben de gaz durumunu. Ben de gaz çıkmadsn yatmasın diyorum.. Hatta dün gece emzirdim kaka yaptı. Dedim alsam mı almasam mı? Sonra alayım temiz yatsın dedim tabii uyandı sonra zorla ağlayarak uyuduk😞
Dfncgdm2022 Dfncgdm2022 benım kıxım dırek uykuya gecerdı bezınıde alsam emzırsemde sorun yasamadım tabi her bebek bır deıl canım