Esranurefe Bebeğim 54 günlük kolik bir bebek hep aynı saatte akşam 5 te başlıyor 9 a kadar sürekli ağlıyor☹ne yaptıysam fayda etmiyor gaz damlası var onu veriyorum olmuyor sürekli ağlıyor susturamıyorum sizin bebeğinize etki eden birşeyler olur mu faydasını gördüğünüz☹
yumosbebe Esranurefe Kolikmi bilmiyorum ama 5 saattir hiç uyumadı mız mız devamlı ağlıyor 🤦🏼♀️Büyüyene kadar kaçışı yok sanırım
Bulutunannesi Esranurefe benimde 3 aya kaar aksam 8 12 arasi aglardi hemde nasil. Nurse harveys surup ve damla + kolik bebek muzikleri suanda da bunlarla sakin.
AliyeAsel Esranurefe canım gaz damlasını düzenli vermeye çalış ılık zeytinyağıyla masaj yap nane yada anason demleyip verebilirsin gazını çıkartır kucağına al polar battaniye ört salla ancak öyle rahatlıyordu benim kızım hafifledi biraz Allaha şükür
Yasemin_Tahir-Mete Benimde bebeğim öyleydi akşam 5veya 6 gibi bi baslardi 10 kadar aglardi ne yaptiysam faydası olmadı komşular gelirdi ne oldu diye şuan bebeğim 3 ay 23 günlük sakinleşti artik 😊 tabi 3 aylik oldu öyle sakinleşti süpürge sesi açardım o baya ise yaradı sakinleştirdi allah kolaylık versin canım sana 😊😊
Esranurefe Yasemin_Tahir-Mete desene sen daha çekeceksin diye fon makinası dediler onu denedim fayda etmedi bide süpürge sesini deneyim sağol canım
Yasemin_Tahir-Mete Esranurefe son ses yap beb öyle yapmıştım iyi sakinlesmisti gerçekten şunu anladım bu 3 cü çocuğum çok sabırlı olduğumu 😀😀😀
feldspar ağlama sıklığı ve düzeyi nasıl? aralıksız ve yüksek sesle mi ağlıyor yoksa sadece mızmızlanma şeklinde mi
Esranurefe Bulutunannesi damla kullanıyorum fayda etmiyor ne güzel kolik müzik fayda etmiş size bize fayda etmedi ☹
BEH Bulutunannesi ben Bulutunannesi benim ki gazını da cıkartıyor ama yinede çok aglıyor bende alsam mi şurup ne işe yarıyor.
Esranurefe merveikra inşallah darısı bize o zaman 8 gün sonra 2 aylık olucak oğluşum bizde de azalma olur inşallah
Benbetus https://youtu.be/epyY9DpG5ss Buzuki Orhan - Kolik Dinletmenizi öneririm. Benim çocuğum kolik değildi ama çok sakinleşiyor dinletince🤗🤗 Kolik çocuklar için özel yapılmış bir müzik. 🎵