ffundaa Merhaba, 4 günlük bebeğime sütüm yetmediği için gögüste şırınga ile mama takviyesi yapıyorum.Ama hem çok yorucu oluyor. Hemde mama bitene kadar soğuyor. Meme reddi oluşturmayacak besleme yöntemi öneriniz var mı
Sarahh ffundaa 4 günlük bebeğe nasıl sütünüz yetmiyor onun midesi cevizden küçük şuan . Ağladığını falan söylüyorsanız açlıktan değil memede durmak istediği için ağlıyor 9 ay size yapışık olup doğduktan sonra ayrı olmak zor gele bilir çok normal
yamangizem ffundaa Bn göğüs ucu kullandım mememde biboronda kullniyrm bebeğim 4 ay 13 günlük hala emiyor mamada yiyor emmeyi redettmedi göğüs ucu fikir olsun
Eylul301023 Sarahh valla benim bebeğimde yeni dogdugunda ağlıyordu hatta dedim heralde yaramaz ama sütüm az geldiği için açmış hep çocuk mama verince hep uyudu doyup
Sarahh Eylul301023 ne bileyim hiç 3,4 günlük bebeğin doymadığını duymamıştım . Aksine bebekler doğduktan 2,3 gün sonra bile emzirilmese bile bişey olmuyormuş diye duydum
Eylul301023 Sarahh yok malesef öyle değil çünkü biz açlıktan kan şekeri düştüğü için mamaya başladık o zaman doktor ordan anladı
Busrabltdrgn Sarahh size kim verdiyse bu bilği Bi araştırın her duyduğunaza inanmayın cahillik ayrı bişey
Sarahh Busrabltdrgn cahillik ne alaka ? Mantıken de düşününce bebekler 9 ay yiyip içmeden yaşıyor, haa plesantanı derseniz, yinede 1 insan haftalarca aç kalsa ölmez. aynı şekilde de bebekler günlerce emzirilmese ölmez
seher60 Sarahh belki ölmez ama vücudu ciddi anlamda su kaybeder ve saırılık olur 1 gün emziresen bile neyden bahsediyorsun sen