Kamergul Kızçelerim sizlere çok teşekkür ederim sizin sayenizde kızım rahatladı burada post açmıştım diş için 5 gün uykusuz kaldım gece gündüz çığlık ağlama çaresizlikten mahvolmuştuk ama tetagili al kullan denildikten sonra kurtulduk çok teşekkür ediyorum
Kamergul Ceycey001 canım eczaneye git tetagil alıcam de 330 TL içinde 30 tane filan var paket şeklinde minik ağzının içine döküyorum kendi zaten emerken diş etlerine değiyo en fazla 5 dk sonra sakinleşiyor aşırı iyi yani kurtulduk gibi bir şey keşke daha önce öğrenseymişim de 5 gün uykusuzluk hem çocuğum hem ben çekmeseymişiz
Kamergul Barlas_mom aşkım o zaman zeytin yağının için bimkaç tane karanfil at bi gece buzdolabında beklet onu sür oda baya işe yarıyor
limonzeytinmom Kamergul ilk kzıkmda kullandım kızımda bende cok rahat gecırsik diş dönemini. Şimdi 31 günlük kızım var ona d a kısmet olursa kullanıcam ✌️🤭
minikveannesii limonzeytinmom nasl kullanlyo birde hangi aşamada vermek gerekiyor yeni anneyim bilgim yok 🙄günde kaç defa tekrar edilebilir
limonzeytinmom minikveannesii Ben 4.au bitiminden itibaren başladım o zman şiddetlenmişti artık diş belirtisi. Normalde 2 saatte 1 günde 6 defa verilebilir yazıyor ama ben o kadar vermedim. Gün içinde zaten bir sekilde oyalanıyordu özellikle 6 aydan sonr mesela daha aktif oluyorlar. 4.aydan itibaren de sonrasında da akşam 18.00 den sonra veriyordum. Dizime sırt üstü yatırıp poşeti ile agzının içine döküyorum tadı cok güzel zaten benım kızım 2 3 denem sonrası kendi anlayıp acıyordu zor olmadı. Mesela asu sekilde veriyordum.. 18.00 ilk veriş 20.00-21. 00 arası duruma göre 2. Veriş Gece uykusuna yatarken 3. Veriş şeklinde veya arada rahat uyursa süreyi uzatıyordum ama gece uykusundan önce mutlaka veriyordum ki rahat uyusun diye
minikveannesii limonzeytinmom peki damkalrna falan elinizle gezdiriyo musunzu yoksa döküp brakyo musunuz öylece
limonzeytinmom minikveannesii yok sadece döküp bıraktım ben. Tükürükle bütün ahoza yayılıyor zaten diliylede kendi agız içinde gezdiriyor. O durumda damaklara dokunmayı dogru bulmuyorum ben 🥴