gulin73_ 5 ay 20 günlük oğlum var doktor kontrolünde sünnet derisi dar erken sünnet ettirin diye söylendi bizde erkene çektik dün sünnet oldu erken sünnet ettireniniz var mı bakımı falan ne yaptınız çişini falan yaptığı zaman çığlık çığlığa ağlıyoruz,, ☹️
Bebegim3535 gulin73_ 27 günlükken kendi istegimiz ile yaptırdık. Doktorumuz sünnetten bir gün sonra her akşam banyo yaptırmamizi ve banyo sonunda avuç icimizle sünnet yerine masaj yapmamızı söyledi. 5 gün bu şekilde devam etti birde krem vermişti günde 3 kez onu sıktık. Bir haftayı bulmadı iyileşti. İlk sünnetten çıktığında biraz ağladı onun dışında ne ağlama ne acı ne huysuzluk hiç birşey olmadı. Doktorunuzun tavsiyelerini dinlerseniz çok çabuk toparlar Allah’ın izniyle . Gelmiş geçmiş olsun.
sevdazekiidriskagan gulin73_ 50 günlükken sünnet ettirdik çok da memmunum. Hoc bı sorun yaşamadım. İlk başlar antibiyotik krem ve sarı kantaron yağı kullandık sonra sadece antibiyotik krem kullandık. 7 günde de onu da bıraktık bezin içinde yapismasin diye karton bardak kesip koyuyorduk. 3 günde iyileşti zaten. Ne kadar erken o kadar iyi geçmiş olsun 😂
sema1010 gulin73_ Bizde3 aylıkken yaptırdık sünnet olduğu gün çok ağladı sonra hiç ağlamadı sprey vermişti doktor sabah akşam onu sıkıp bol bol havalandırdık çişini falan yaparken hiç ağlamıyordu normaldi herşey 1 haftada iyileşmişti
UcuBulunamayanBant gulin73_ ben 2aylikken ettirmistim hiç sıkıntı yasamadik biz sadece ilk cisinde agladi o kadar. Krem surduk sabah aksam hemen toparladi hic zorlanmadik
Sareslparslan 3 aylıkken yaptırdım üç gün çok ağladı sonra iyileşti ben bişey yapmadım bol bol krem sürdüm bir de benim bebeğim yüz üstü uyuyodu 5. Günde yatırmaya başladım bir haftada iyileşti gibi bişey
gulin73_ sevdazekiidriskagan valla bende o mantıkla sünnet ettirdim daha kolay iyileşir diye esir aldı hepimizi 😁