Egeninannesi2209 minikoglummmmm hangi modelini kullandığına bağlı. Ben en son cıkanı aldım hiç küçültme yapmadı. Başka kurutma makinasında eşyalarım mahvolmuştı. Bu yüzden evdekinden başka yerde kurutma yapmıyorum
merverken Trendyolda Grundıg Gdh 92PKS 2 ay oldu alalı annemde aldı çook memnunuz fiyatıda uygun Arçelik servisi ilgileniyor
tubaasell merverken merhaba bende bu modele bakiyodum kaç saatte kurutuyor memnun musunuz çekme filan yapıyor mu bilgilendiri misiniz
-Lina- minikoglummmmm benim de çamaşır makinam Arçelik ve kurutma makinası için araştırma yapıyorum. Karar verebildiniz mi? Ya da hangi markalar arasında kaldınız?
Miracle Arkadaşlar merhaba. Benim kurutma makinam da 9 kilo Arçelik. Kurutmaya ilk kez attığım kıyafetler 4 cm civarı küçülüyor. Makinayı alalı 3 ay oluyor Ve ben bunu yeni fark ettim. Normal değil mi servis çağırmalı mıyım
Hande1905 minikoglummmmm kesinlikle hoover marka 4 yildiz kullaniyorum cok memnunum 1 kere bile begenmedigim olmadi hem alman markasi hemde daha rahat kullanimi. Su haznesi kapaginda oluyor camasir makinalari gibi deterjan bolmesi yerinde degil cok pratik