esmaaxx Bebeğim 17 günlük meme , mama olarak gidiyoruz ama en cokda mama olarak gazi fazla oluyor yetersiz geliyor çıkardığı bioaga , sab simblex kullaniyoruz ama fayda etmiyorrrr ☹️
sevdazekiidriskagan esmaaxx biogaida bizdede etki etmedi doktorumuz zaten gaz çıkartmak için değil bağırsağı düzenlemek için o damla dedi. Sabrıniz varsa devam edin biz nurse Harveyde devam ettik ve güzel sonuç aldık
nurkaradirek esmaaxx ben maflor+ kullandım baya faydasını da gördüm eczanelerde biraz pahalı fiyat ama int daha uygunaa geliyor
yagmure17 esmaaxx bizde de damlalar hiç bi işe yaramadı ben her gün kahvaltıdan sonra 1–1.5 çay kaşığı toz kimyonu suyla yutuyorum bitek ondan fayda gördüm kimyon çayı yaptım falan ama oyle fayda etmedi canıma tak edince böyle yaptım faydası çok oldu gün içinde de sürekli gazını çıkardım normalde ağlayarak çıkarırdı onu yapmaya başlayınca ağlamadan çıkardı hep
cansu3545 O ilaç bizede iyi gelmedi . Nurse diye bi ilaca geçtik çok iyi geldi. Gaz damlası şans işi her bebekte farklı qetki gösteriyo deneye deneye bulduk bizde