morsevenanne9 Bu rotavirus aşısı var onu biliyorum birde menenjit aşıları varmış Nimenrix ve bexero eşim sormuş bu menenjit aşılarini birini 1 yaşındayken mi yapılıyormuş galiba eczacı öyle demiş ama hemşiremiz alin dedi ben yaparım dedi pazartesi gunu siz yaptirdinizmi nasıl oluyor ben hiç anlamadım bu özel asilardan ayrıca sadece birinin fiyatı sanirim 2 bine yakınmış yaptırmak iyimi kötümü bilemedim ne gibi bir faydaları var yaptırıp neye yararlı olduğunu faydasını görenleriniz varmı? yazabilirmi lütfen kararsız kaldım çok
Marsila morsevenanne9 Rota yaptırdık 3 aylıkken 5. Ayında yine olacak menenjit ise beyin zarı iltihabı gibi bir şey diyordu doktora sordum ben öneriyorum dedi etrafta çok yabancı var dışardan çok insan geliyor korumak amaçlı dedi ama inanın bir grup var aşı konusunda beni endişeye sürüklüyor
Esma-04 morsevenanne9 Biz rotavirusu 3 ve 5. Aylarda yaptırdık.Bexero yuda 3.5 5.5 13. Aylarda doktorumuz öyle yaptırmıştı. Bana kalırsa yaptırmak faydalı rotavirusten hastanede yatan çocuklarmi dersin. Menenjitle ilgili daha bir gün öncemi tam hatırlamıyorum Naime hanımdı galiba post açtı yakını memenjit olmuş yani goruluyor hastalıklar öyle yok diye geçmek bana biraz doğru gelmiyor sağlık bu ülke desen karmakarışık bi grip bile aynı ortamda nasıl hızla yayılıyor yaptırmanız için tavsiye ederim fikrimce ama tabi size kalmış.
Karakiz22 morsevenanne9 biz 4 ayda yaptırdık bir doz bu ayda ikinci dozu yaptırıcam ben hep doktorun dediği ile gidiyorum bence aşıları yaptırmak da fayda var
Merveio14 morsevenanne9 8 aya kadar rota menenjit ve devlet asilarini yaptirdim hastalıgı tamamen önlemiyir ancak hafif atlatıyor. Biz eşimle bundan sonra aşı yaptırmama kararı aldık.
morsevenanne9 Marsila benim kızımda 3 ay 10 günlük gerçekten bir tarafımda korkuyor aşı yaptırmaya çünkü içinde neler var bilmiyorum bu aşıların rotavirus ne için yaptırılıyor peki
Marsila morsevenanne9 Ölümcül ishal için yani olmasın yakalanır ise hastanelerde sersefil yatmayalim diye
BuzluKahve morsevenanne9 Hemşirelerin bu konularda doğru bilgileri yok. Siz bir seferlik de olsa özel bir doktora gidin. Aşıları planladıktan sonra hemşireye yaptırırsınız.
tulay-473 nimenrix 13. aylıkken tek doz. bexero 3 doz şeklinde 9. ay 10. ay ve 22. aylarda uygun gördü bizim doktorumuz.. evet pazartesi günü bexero ikinci dozu yaptıracağız eczaneyi aradım istedim 2040 yada 2090 lira dedi. geçen ay 1700 e almistim.
Synmannesi morsevenanne9 rota 2 doz yaptırdım ben menenjit param çıkmadı olsaydı yaptırırdım canım suan 3 buçuk yaşındayız keşke yaptırsaydım ama geçti
Merveio14 DerinSu1 hakikatbilgisi sayfasindaki paylasimlarindan sonra diger âşilar icin içim hic rahat degil 😪 yaptirmak istemiyorum
Melis1706 morsevenanne9 ben yaptirdim ama once doktora gidiyorsunuz cunku sizin bebegin ayina gore doz ayarlamasi yapiyor recete yaziyor ilaclarida o sekil alabiliyorsunuz biz 20 gun olucak 2092 tl ye aldik bexero yu
Melike_ikra morsevenanne9 valla benim kızım 1.5 aylık 3 aylık olunca rota aşısını yaptırıcam. Bütün özel aşılarını yaptırmayı düşünüyorum. Baksanıza salgından bebekler hep yoğun bakımdaaa allah korusun. Önlemini almak lazım. Bu tür aşıların yaptırılması taraftarıyım