Derininmotheri İki gün önce kızım ateşlendi 39 derecedeydi doktora gittik az miktarda enfeksiyon varmış amoklavin antibiyotik verdi bir gün kullandık ikinci gün döküntü oldu vücudu hep başına gelen var mı
dogaartemismom Derininmotheri bizde kullanmıştık o ilacı ama döküntü gibi bir sorun yaşamadık diye hatırlıyorum siz en iyisi çok beklemeden tekrar doktora götürün büyük geçmiş olsun 😊
catgirlmoms Derininmotheri bize de başka bir antibiyotik alerji yaptı .Acile götürdüm iğne yaptılar ve antibiyotik değiştirip yanınada alerji şurubu yazdılar .Bizim 3-4 saat içerisinde bacakları döküntü ile kaplıydı . Çok hızlı yayılıyordu . Burada yazılanlara göre hareket etmeyin . Antibiyotik ciddi yan etkileri olabiliyor.
GezginPaNDa Derininmotheri var biz. Antibiyotik alerjisi çıktı. Doktora gidin Antibiyotik değiştirsinler ve alerji ilaci versin
Derininmotheri dogaartemismom teşekkür ederim.Ya daha öncede oldu böyle ateşlendi 3 gün boyunca 38 dereceydi ateşi düştü bu sefer vücudu kızardı bu sefer daha yoğun tabi korktum
kuzeya Antibiyotiğin bu şekilde yan etki yapıcağını sanmıyorum bebeğiniz altıncı hastalık geçiriyor olabilir ilk gün yüksek ateş daha sonra vücutta döküntü görünür altıncı hastalıkta tekrardan doktora başvurun isterseniz
gencmom_ kuzeya Antibiyotiğin bu şekilde yan etki yapıcağını sanmıyorum Derininmotheri tamam Yanlış bilgi antibiyotiğin en sık görünen belirtilerinden biridir döküntü acile getirin bence iğne yapılsın
Yasminali Aynısı oğlumun başına geldi 2 buçuk yaşında doktor agumentin diye bir antibiyotik ilaçı yazdı ve verdiğin zaman vücudu kabardı. Ertesi gün doktora götürdüm antibiyotik alerji yapmış diyerek değiştirdi ve kabarıklık geçti şükür.
byz1 Derininmotheri benim bebegimde aşırı çok var vücudunun her yerinde kaç doktora götürüldü bilgi veren yok yarın Ankara’ya götüreceğim inşallah
Derininmotheri GezginPaNDa evet evet bizimde aynı götürdük bugün epilepsisi var zaten hemen alerji iğnesi oldu antibiyotiği de iğne olarak verdi
byz1 Derininmotheri bizimki durduk yere çıktı anlamadım vallaha 2 3 taneydi sırtında sonra bütün vücudunu sardı boynunda boğazında her yerinde var
Derininmotheri byz1 bişey alerji yapmıştır mutlaka inşallah en kısa zamanda geçer bizim sabah kalktım baktım komple vücudunun belli yerleri kıp kırmızıydı sonra yüzüne sıçradı acile gittik alerji iğnesi yaptılar antibiyotik değiştirdiler düzeldi