Elistos1 5,5 aylık şu saat oldu hala uyanık tam uyuyo diyorum yatağına koyuyorum geri hortluyo neden böyle ya ne zaman düzene girecek uykuları
dogaartemismom Elistos1 gazı olabilir mi? Biz çok gaz sıkıntısı çektik kızım küçükken o yüzden soruyorum
Karakiz22 Elistos1 merhaba tek tavsiyem uyku eğtimi alın gerçekten cok işe yarıyor sadece kucağımda uyuyan kızım şu an yatağında uyuyor beslemek için uyanıyorum 10 dk beslenme geri uyku Uyku eğtimi almasanızda bi rutin oluşturun ona göre uyutun mesela her gece uyumadan duş aldıra bilirsiniz o zaman gece uykusuna yattığını anlayıp daha uzun uyur ve ya burun temizliği
Babymomyy1 Uyku düzeni yapıcam bende artık sabah uykuya diyip akşam tam uyudu diyorum hanfendi yine şekerleme yapıyor
Babymomyy1 Sabah erkenden kaldırıcam ben öğlen bı uyku yaptırıcam öğleden sonra bı uyku daha birkaç güne oturur diye düşünüyorum senin zamanında da öyle yapmıştım maalesef biraz zor oldu ama binsure sonra oturdu ailevi problemlerden dağıldı yine
UykuyaHasrett Karakiz22 siz uyku eğitimi mi aldınız aldıysanız kimden ve ne kadar ücrete aldınız bilgilendirir misiniz 🙏🏻🙏🏻
Karakiz22 UykuyaHasrett ben kendim ilk günden rutin oluşturdum gece uykusu için bizde gündüz uykuları çok kötüydü sonra uyku eğtimi aldım melodi uyku Gulden hanım 2500 tl ama yılbaşından önce şimdi zam gelmiş ola bilir