Barismehtap 68 günlük oğlum gece gündüz demeden yanımda uyumak istiyor,kalktığım an o da uyanıyor ve uyandığı an hemen emmek istiyor.gündüzleri bu sebepten uykusunu alamıyor,geceleri de yanımızda yatıyor. Tek derdin bu mu diyeceksiniz belki ama yatakta ona zarar vermemek için eşim salonda yatıyor ben de dümdüz ve kaskatı yatıyorum,dolayısıyla ikimiz de sürekli yorgunuz ,dinlenemiyoruz.(özel hayatımızdan bahsetmiyorum bile,evde birbirimize tertip diyoruz,asker arkadaşı olduk resmen),evde 2 beşik var ama ikisine de alıştıramadım bi türlü,ne önerirsiniz bana ?(beyaz gürültü,pişpiş,sallamak,uykuya dalınca beşiğe koymak,emzikle uyutmak vs denenmiştir 🤦♀️)
Lcy03 Barismehtap ben boynuma o ince muslin örtülerden sürüyorum sonra yanina koyuyorum uyuyor hemde hemen 😁 ama uykuya dalinca oraya koy yanin al bakdin gözleri gidiyo al besigne koy örtüyude yanina
Esraarif Barismehtap benimki de oyledi kucagimda bıraktığım gibi ağlıyordu uyku desen yok ama şimdi şükür beşiğe alıştı gayet güzel uyuyo artık ben eski koy besiklerinden yaptırdım gayete güzel ve kulanisli
NaimeYilmaz Barismehtap Hiç yanımda yatırmadım. Bizimle uyumadı hepimizin yeri ayrı sadece uyku sersemı oldugum ıcın eşim gececıyken yanıma alıyorum . Kıyafetlerınızı besıge koyarak deneyebılırsınız
Arven10 Barismehtap biz hiç beraber yatmadık hep beşiğinde uyudu kızım sadeceodasına geçirirken 2 gün gündüz odasındaki beşikte oyun oynamıştım onunla yadırgamasın diye 3 aylıktan beri kendi odasında yatağında uyuyor
Barismehtap NaimeYilmaz ben de şehir dışında misafirliğe gittiğimizde yanımda yatırmak zorunda kaldım,orada alıştı 🤦♀️
Barismehtap Arven10 sonradan alıştı maalesef, ben de gündüzleri beşiğinde oynatmayı denesem işe yarar belki
Ftmatk Bir uzmanın tavsiyesini demişti arkadaşlar ben denemedim karanfil dizisini emzirirken boynunuza takın uyuyunca yatırıp karanfil dizisini de yanına koyun.anne kokusu olarak algıladığı için rahat uyuyormuş.başka şeyle de olabilir sanırsam