Herkese selam , bebegim 11 gunluk mama takviyesi yapiyorum golden goat keci sutu mamasi aldim anne sutune en yakin mama diye duydum aranizda kullanan varmi yorum almak istiyorum😊
EzgiAli bende kullananlardan olumlu yorumlar aldım kullanmak istiyorum sma bitince başlayacağım
EzgiAli doktorunuza danıştınız mı acaba bazı bebeklere keçi sütlü ürünler ağır geliyor ben de kızıma denemiştim fakat iki gün sonra bırakmak zorunda kaldım sma ve hipp ile devam etmiştim Kızıma şuan aptamil çocuk kullanıyorum
EzgiAli xnaim bende doğumdan sonra meme + mama verdim . Ara ara ... Ve golden goat kullandım. Bebeğim çok sevmişti
EzgiAli canım ben çok memnunum kullanıyorum ☺️
EzgiAli bizde kullanmaya başladık başta sevmedi ama zamanla alıştı gaz ve kala sorunu yaşamadık
[bilinmeyen] keci sutu ozlu diye kullanmaya basladim anne sutune en yakin mama diye duydum ama blmiyorum 🤷♀️ Keske hic mama kullanmasak ama sutum tam olarak gelene kadar mecbur 😐
Retina bende sma kullandim bitti bunu aldim bakalim insallah memnun kalirim
Mekanikcianne hayir doktoruma danismadim sma kullandim 1 kutu bunu yeni aldim 2 gun sonra kontrole goturcem o zaman sorarim insallah iyi gelir
[bilinmeyen] bende oyle canim mama vermezsem doymuyo malesef 😞 bazen sadece sutumu sagip veriyorum ama yarim st sonra gene acikiyo siz hangi mamayi kullaniyosunuz
TeachersMom mamayi ne kadar sure kullandin canim
EzgiAli
EzgiAli bizde birkaç mama denedik golden goat ı çok sevdi. Mama zam aldıktan sonra similac a geri döndüm çünkü bizim gaz sancılarımız similacla kesilmişti daha sonra golden goatı meraktan alıp denemiştik onu daha çok sevdi. Şuan similac bile içmiyor illaki golden goat. Ben çok araştırdım golden goat ı hiç bir sıkıntısı yok çok güzel bir mana bugün gidip alacağım bende
EzgiAli canım golden goat iki hafta kadar kullandım. Sonra bir ay kadar mama vermedim. Sonra yeniden mama vermeye başladım. Ancak ikinciye aldığım mama evolvia .. özel bir mama kullanıyoruz. Aç serisinden kolik bebekler için özel
TeachersMom anladim canim bende yeni dogum yaptigim icin sutum yetersiz mecbur takviye yapiyorum insallah gerek kalmaz sonrasi icin
umay1520 bende memnun kalirim insallah canim daha yeni basladim 😁
umay1520 gunde ne kadar kullaniyosun canim
EzgiAli inşallah canım 🙏
Seherberzan bebeginiz ne kadarlik
EzgiAli 1 aylık canım ilk günden beri kullanıyorum. Sma yı kustu bebeğim hep bunu kusmadı