0710yusuf Kızlar 3 aylik bebeğim parmak emiyor elinde saç olunca ağzına götürüyor. Bazen yuttuğuda oluyor ben dikkat etmeye çalışıyorum ama herhangi bir soruna sebep olur mu. Yaşadınız mı bu tür durumlar
Kdm 0710yusuf benim oğlum 13 aylık saç bulduğu an affetmez anında yer ve kakasından da çıkar. Form da biri daha yazmıştı doktor normal demiş
Dygatk 0710yusuf kaç kere kakasından saçım çıktı. Cok dikkat ediyorum ama yine de oluyor. Saclarım da baya uzun. Nasıl yutuyo anlamadım ama görünce cok üzüldüm. İnş zararı yoktur.
gulyabani 0710yusuf 18 aylık oldu uyurken saçını koparıp yiyo topluyorum tabi ben devamlı ama kaçanlarda kakasından çıkıyo. Bende post açmıştım eskiden çok var maalesef böyle yiyen. Banada gına geldi bu durumdan umarım bir an önce vazgeçer şu iğrenç şeyden😂
Prenses_annesi04 0710yusuf benimki kuş yemi yedi şükür bişey olmadı da sanırım yutmamisti tadına tek baktı bu bebeler fena ya saç nedir arkadaş 🤣
naka Kdm Dygatk merhaba kaç aylıktı bebeğiniz benimde az önce oğlumun ağzından almaya çalıştım o telaşla alıp alamadığımı yuttuğunu anlamadım birley olur mu çok telaş yaptım doktora gitmeli miyim
0710yusuf Dygatk saçlarımda çok dökülüyor birde. Çıldırcak gibiyim. Kestim yine aynı. Sebamedin şampuanını kullanıcam inşallah azalır
lohusaserbeti Ben hep saçımı topluyorum ama nasıl olmuşsa geçen bezinde kıl gördüm kakasının içinde 😐😐
lohusaserbeti 0710yusuf ellerini saçıma doluyor sürekli avucunun içinden topluyorum ama yutmuş sanırım ben görmeden
fizikcianne naka bir şey olmaz doktor Osman gönülal bebeklerin saç yutmasının bir problem olması için kafasındaki saçların yarısını yutması gerekir demişti. Telaş yapmayın
Dygatk naka hiç bişe olmuyo kakadan cıkıyor yuttukları sac 😅 bebeğim su an 7 bucuk aylık. Daha küçük aylarda yutmuştu kaka ile cıkmıstı
naka fizikcianne başka bir yorumda mide dolanması olabilir yazmışlar ondan telaşlandım benim saçımda sanırım biraz uzun
naka fizikcianne bebeğim daha 2 aylık malum ellerini emiyor artık sürekli kontrol ediyordum ama nasıl gözünden kaçtı anlamadm
Didem0101 0710yusuf boğazına takılmıyorsa iyi canım kakasından çıkar ne olacak bebekler neler yutuyor neler
naka Dygatk ben takipliyorum o günden beri çıkmadı ama ne zaman çıkar yada aldım da fark mı edemedim acaba