Gamzeren13 Merhaba oğlum 6 ay 6 günlük bu aya gelene kadar düzenli 3 gündüz uyku rutinimiz vardı ama şimdi 2ye düştü normal mi ? Sizin bebişler kaç kez uyuyor kaç saat aralıklarla sevgili anneler☺️
Besteee Gamzeren13 gündüzleri 2 saatte bir uyumak istiyor 3 uyku oluyor genelde akşamları uykuya dalmak çok güç ama sonra uyuyor 3-3.5 saat bazen 2 saatte bir kalkıyor ama önemli değil o kadar kalkması
Prensesannesi33 Gamzeren13 o aylarda 3 kez uyurdu 9. Ayda 2 kez uyumaya başladı 11. Ayında tek uykuya geçtik
Gamzeren13 Ikrazumra19 alışıcam zamanla inş uykusu var ama direniyor aynı saatte uyurdu şimdi 2 saat uzatıyor 😏
canyarim Benim kızımda hala yeni doğan gibi uykuya düşkün 😀😀😀😀7 aylıguz bazen 3 bazen 2 basende 4 uyku yapıyor ruh haline bağlı😀😀
eliif_mecit canyarim ya kusura bakmayın alakasız olucak ama gece uykuları nasıl. Bizim çok güzel gece uykumuz varken son 2 3 haftadır yenidoğan gibi perişan oldum
Gamzeren13 eliif_mecit aynen bende canım sürekli uyanıyor 2 saat Aralıklarla mahvediyor beni sizinki kaç aylık
eliif_mecit Gamzeren13 7 aylık olduk bugün tam. Herşey o kadar yolundaydı resmen bi gece de büyü bozuldu. Sürekli ağlayan mızmız bi çocuk oldu. Geceleri hele sürekli ayaktayız.
canyarim @eliif_mecit yok Canım est, gece uykumuzda maşallah iyi diyelim emmek için kalkıyoruz 2-3 defa bazen 4 şimdi 4 düncü dişler çıkıyor sanırım ona bağlıyorum ben :)
canyarim @Gamzeren13 yok kız onla daha çok vakit geçirmek istiyorum ama benim bebek müsade etmiyor 😂😂😂😂