Myfairlady Merhaba arkadaşlar.Bebeğim 4 ay 16 günlük. Son 2gundur aksam ve gece uykularindan ciglik atib uyaniyor.ama oyle bağırıyor kı korkudan tıtrıyorum.bu durumla karşılaşan var mı?
CeydaST Myfairlady 7 aylık oğlum hala ara ara öyle uyanıyor çığlık atarak ağlıyor 🙈 bir süre sonra bağışıklık kazanıyorsun gülmeye başlıyorsun
ebrusalihhh Myfairlady aynı gün bebeklerimiz ve iki gündür bizde aynı durumdayız ateşidd çıkıyor ara ara sanırım diş geliyor
anne_yiz Myfairlady var canım bizimde öyle hatta bir gece yarım saat ağlamıştı gazı oluyor yatmadan gazını çıkarın öyle deneyin
Ecmsc Myfairlady şuan 8 aylık beyefendi her gece 1 defa o çığlığı duyuyoruz artık korkup tepki vermiyoruz bile benim tavsiyem yatağından kaldırmadan sakinleştirmeye çalışın yoksa alışkanlık oluyor bizdeki gibi 🤦🏼♀️
Myfairlady dmlagnr atak haftasi mi bu?😱internetden hesabladim degilsin dedi ben de korktum acaba bu cocuga noldu bir yeri mi agriyor diye
Myfairlady CeydaST ebrusalihhh anne_yiz sematayman dmlagnr ikibaloglanannesi Tesekkurler hanimlar❤️evet galiba atak ve dis karisik bir seyler yasiyoruz😱bebegimi taniyamiyorum.sanki gitdi canavar geldi.ne oyun oynuyor ne uyuyor hep miz miz😞yemek bile pisiremiyorum.gece koltuga oturdugumda kumandayi almaya bile enerjim olmuyor
sematayman Atak olabilir diş olabilir diş çıkarma bir süreçtir 1 haftada tamamlanacak birşey değil 10 aylığız her çıkacak olan dişte hala bunu yaşıyoruz acıyı bilmedikleri için bu şekilde ağlayarak tepki veriyorlar.