Busegr Eceerva büyük bir göğüs yapın varsa biraz sarkabilir ama normalse toparlanıyor emzirmeden sonra
PeekaBoo_ Eceerva kötü haber, emzirmeyi bırakınca daha kötü oluyor sönüp pörsüyor diyorlar🤦 olabildiğince toparlayıcı tarzda sütyenler takarsanız bir miktar sarkmanın önüne geçilebilir gibi ama emziren annelerin ortak sorunu maalesef sarkıyor yani
Deletedmom_110 Eceerva küçük gogusluyummm 80 bedenim 2. Bebeğim kızımda toparlanmıştı ama oğlumda bilemicemmm😀😂
Suheyla06 Eceerva varsın salsın hiç umrumda değil bebeğim süt içsinde ama küçük göğüslü iseniz çok sarkmıyor
Lina2007 80 olan bedenim 95 oldu resmen ve özellikle sag göğsümden sürekli elle sağım yapınca iyice büyük oldu bilen en iyi toparlayıcı istiyorum
kahvekokusuu Eceerva emzirmeyi bırakana kadar sarkma falan yoktu büyüyüp guzellesmisti normalde cok küçük olduğu için silikonlu gibi olmuştum emzirmeyi bırakınca az da olsa sarktı 😔 ne yaparsaniz yapın yapı meselesi benim ablamin 90 numara oldu emzirme döneminde ve hiç sarkmadi resmen taş gibi🤭
baharbahce Eceerva ümidimiz o yönde be inşallah toparlar benimkiler küçük olmasına rağmen şuan karnıma değiyorlar 🙈😂
Marianne Eceerva c kap giyiyorsanız toparlanması zor. 80, 90, 95 göğüs ölçüsü değil, göğüs ve sırt ölçüsü. Önemli olan kap numarası. Benimki toparlanmadı, meme ameliyatı yaptırdım.