DenizAlpinAnnesi Dün bebegimin isilik oldugunu sanarken atopik dermatit oldugunu ögrendim , tecrübesi olan varmi nasil gecti neler kullandiniz bebegim daha 1 aylik
Gulcenk83 DenizAlpinAnnesi yolunuz çok uzun biz 7 aylık olduk hala geçmedi sürekli nemli tutucaksınız biz bıoderma kullanıyoruz daha iyi şimdi umarım çabuk atlatırsınız
Minikbal DenizAlpinAnnesi bioderma atoderm intensive baume krem kullandık o çok iyi geldi. Kuruluktan oluyordu benim oğlumun zamanla geçti
Aytana DenizAlpinAnnesi o kadar zor ki bende isilik oldu sanmitım başta ama 1 ay geçmedi yüzü yanık gibi soyuldu ama kuru tutmamak gerekiyo öustelanın stelatopia diye bi kremi var onu önerdi bize doktorumuz bizde diyet uygulatmadı sonrasında düzeldi zaten
nehirinannesii DenizAlpinAnnesi çok geçmiş olsun kızım da 11 aylikken ağır derecede dermatit oldu kafasına kdr kabuk bağladı saçlarını falan kestirdik kortizonlu ve antibiyotikli kremler kullandık biodermanin egzama için kremini kullandık hem vücut hem saç için hergun yıkadım çok zor bi dönemdi çok şükür geçti
Zeyyy DenizAlpinAnnesi her banyo sonrası mustela ile tüm vücut kremlendik radix diye orijinal bi şampuan kullandık ve kızımın pilotunda aylarca geçmeyen pişik için doktor bi kaşırım krem verdi çok şükür geçti pişik. Yünlü hiç bi şey giydirme kıyafetleri hep kendine ait deterjanla yıka toza dikkat et şu an kızım iyi ara ara kabarır dikkat ederim kremlerim falan
DenizAlpinAnnesi @Gamze0633#27679141 ay 6 günlügüz yaklasik 1 haftadir var ama neden oldu bilmiyorum annem popo silme bezi ile yüzünü silmis belki ondan oldu
Leylak2030 DenizAlpinAnnesi kortizonlu kremler dışında pek geçiren bişey yok biz kullandık geçti hemen ayrıca doktor sürekli yıkamak iyi olmaz ve banyo suyuna biraz karbonat atın dedi malum sular çok kirli
Kaveda DenizAlpinAnnesi öncelikle şampuan çok önemli biz mustela aldık özelikle rahatladı birde mustafanin kremini kullandık şükür şimdi iyi kıyafetlerini çift durulama yapın birde