kutili Ne yaptıysam sütüm artmadı . Meme ve mama şeklinde ilerliyoruz . Oğlum dört aylık . Sütü az olupta uzun süre emziren anneler oldu mu acaba . Az da olsa emzirmek istiyorum .
Aykizinannesiii kutili benim bebeğim hiç emmedi en basından beri sağarak verdim ama sürekli düzenli sağdım inanın yeter düzenli beslenin ciğer ve çigköfte gibi bulgurlu seyler yiyince artıyordu ve bebeğinizi bol bol emzirmeye çalışın ne kadar çok talep olursa vücut o kadar süt üretecek ve bi süre sonra o seviyede kalacak mamayı azaltmaya çalısın emmediği zaman sağım yapın süt bitmez sadece talebi artırmak lazım tam 18 ay sağdım ve bitmedi sağımı azalttıgım için sütün azalmıstı son zamanlarda
maygirl kutili azdı bnm.sutumu cogaltan sey tahin helva asiri sut yapiyor birde gercektrn bol su tuketin sutun olusumu %80su zaten.bestlak damlada artiriyor..deneyipta sutumu cogaltan bunlar oldu.yesil yalrakli sebzelerde cabasi
Deletedmom_108 Aykizinannesiii yalnız değilmişim.. Bebeğim mamayı tutmuyor sağıp biberonla veriyorum şükür sütümde iyi yetiyor ama görenler sanki bebeğimi zehirliyormuşum gibi konuşuyor. Aaa memeyi tutmuyor mu emmesi lazım bilmem ne. Yani çocuğum sonuçta anne sütünü biberonlada olsa içiyor boğazından geçiyor şükür. Niye böyle diyolar anlamıyorum sizede diyorlar mı
Aykizinannesiii Deletedmom_108 ayyy bu kulaklar neler duydu o çok tecrübeli annelerden sütün kesilecek gör bak diyen sağdıkça menelerin asagı sarkacak diyen bebek doymuyor diyen ki kilosu hep çok iyidi sadece sütümü içti hiç duymayın sadece inanın insanlar çok cahil ve düşüncesiz sağmak çok güzel bişey emmedi diye sütten mahrum kalmadı yavrum
nazlii1_ Deletedmom_108 bebeğin annesi olarak ona en iyisini siz bilirsiniz. He diyip geçin evde bebekle siz kalıyorsunuz sizin kurallarıniz geçerli olucak sonuçta
Deletedmom_108 Aykizinannesiii moral oldunuz çok sağ olun ben daha çok tecrubesizim bebeğim 7 günlük çok şükür sarılıpı bile yok mememden ememiyor bende sağıp veriyorum hem ne kadar içtiğinde görmüş oluyorum. Bir öğünde sizce kaç cc yeterli bu arada bilginiz var mı. 40-50 cc arası içiyor bir öğünde
Aykizinannesiii Deletedmom_108 normal ben de ortalama 60 cc veriyordum başlarda bi kaç ay sınra 90 a çıkmıstı 2-3 saatte bir veriyorudum ama yine de oes etme memeyi vermeyi biberona alısınca bırakmadı benimkipk uğrastım ama olmadı sen de denersin mutlaka inşallah memeye döner daha rahat olur 🤗
Cngzhn_1807 Deletedmom_108 Bende bebegime o sekilde verdim on bes gun. Cok sukur on bes gun sonra tuttu ama cok ugrastim sizde pes etmeyin. Bi ogunde 30- 40cc arasi veriyordum. O kadar içiyordu.
Deletedmom_108 Aykizinannesiii Evet deniyorum sürekli şuan için tutmuyor ama bakalım inşallah tutar 🥰
Deletedmom_108 Cngzhn_1807 Evet bende çok sık deniyorum bakalım inşallah ileride tutar yinede olsun çok şükür anne sütü ile besleyebiliyoruz 🥰
Deletedmom_108 nazlii1_ Çok haklısınız bende isterim bebeğim mememden emsin üstelik çok yeni daha çok tecrübesizim ve adapte olmaya çalışırken bide etraftan böyle konuşmalar çok moralimi bozuyor sanki çocuğuma kötülük yapıyormuşum gibi. Ama çok şükür ki sütüm var ve sağıp veriyorum 8. Gününe girdik Allaha şükür her öğünde 40-50 cc arası 2 /2.30 saatte bir besleniyor kontrolünde sarılık değeri dahi ölçmeye değer çıkmadı çok şükür
zeyzey001 3,5 aylığız sadece anne sütü alıyor şunu söyleyim kendi deneyimce ne yaparsanız yapın ama suyu en az 2,5 3 litre tüketmiyorsanız süt artmıyor maalesef diğer söylenenler şeyler destekleyici oluyor