ferhanferi Ya kızlar bnm sutum az mamada vermek istemiyorum sağlık ocağındaki ebemi aradım dedi ki şekerli şeyler ye yedim biraz çoğaldı çok deil ama kilo alıyorum asıl bna yariyo bu şekerli seylermi yapıyor ki sut ne sut yapar çoğaltır suda icyrm
Eloooommomm ferhanferi kaç aylik bebeginiz belki memelerin terbiye olmasi olayi olmustur 4 ay civarı goguslerde o doluluk olmuo azaldi saniyosunz belki oyledr sagip baktiniz mi kac cc geldigine iki gogusu sagarak bakin derim eger cok akliniza takiliyosa ki bn olsam kesin takilirdi mama takviyesi verin icinz rahat olur youtubeda bi arastrma yapin artirici urunler kisiden kisiye degisebiliyo eczanede satilan damlalar var onlar olabilir rezene kimyon ısırgan cayı karistrip icin ucunu insallah faydasi olur ama mamayı da ihmal etmeyin kilo alimini iyi takip edin sevgiler
aryemuss ferhanferi ben bestlak damla kullanıyorum malt içeceği ve çok su içiyorum şişem yanımdan eksik olmuyor .. bunlarla biraz arttı .. milletin anlattığı gibi fışkırma akma etme yok ama kilosunu takip edeceğim .. çünkü sütun yettigini anlamanızı sağlayan en önemli etki çocuğun ayına göre ideall kiloda olması .. eğer kilo almıyorsa sütünüz azdır buna da doktor karar verir başka şeyler de soracaktır eminim .. Osman gönülal vat YouTube da çocuk doktoru onun videolarında cok güzel acikliyor bu durumu onu takibe almanızı tavsiye ederim
aryemuss ferhanferi Alttaki oynatma listesi sağ üstteki üç çizgiye tıklayınca diğer videolar da gözüküyor
ferhanferi Eloooommomm 38gunluguz daha bakmadım ama anlyrm bazen sutum oluyo içiyo bebegim 1 2saat uyuyo bazen olmuyo yutmasindanda anlyrm 10dk bi uyaniyo emince göğsümün ucu aciyo sut az geliyo
Eloooommomm Eloooommomm mama vermek bu kadar da kötü degil doymamasindan iyidir riske atilmamali gerci doymasa cok agliyorlarmis siz sağıp bakın en iyisi cc olarak doktora sorun yeterli mi diye
Almilam1 Sütünün azaldığını nasıl anladın ki kilo alımı normalse ayına göre az değildir sütün annelik duygusuyla sana öyle geliyordur
Duygu_5864 Dut kurusu kürü yapın çok faydasını gördüm ben rezene anason için aynı durumu bende yaşadım sütüm kesiliyor sandım bitecek sandım sanırım sütün bi terbieyeleme gibi bi durumu oluyor korkmayın sitres yapmayın üzülmeyin ❤❤❤
zeyzey001 Öncelikle bol su içmedikten sonra diğer şeyleri yapmanız tek başına süt artırmıyor. Bir çok şey denedim ama deneyimlesğime ve araştırmalarıma göre En az 2,5 3 lt su için süt için en önemli şey su içmek be bol bol emzirmek. Diğer şeyler destekleyici