Deletedmom_117 Kizlar yardım…. İlaçların faydası yok sürekli ateşli iğne yaptırdım iki kere antibiyotik ateş düşürücü hepsini kullanıyorum 6 gündür Anlık faydası oluyo o kadar kaç kere gittim doktora 38 38.7 37.8 falan oluyo ateşi bir bilen yok mu bakar mısınız …
Esma-04 Deletedmom_117 Bebeğiniz kaç aylık doktorunuza tekrar gidin ateşi düşmüyor diye belki fitil verir benim bebeğim de geçen yıl ateşi dusmuyordu doktor fıtil verdi onla düştü sonra ağrı kesici ile devam ettim fitil daha erken düşürmüştü ateşini.
34663466 Deletedmom_117 sımdı cok yaygın salgın var atesle baslayan neden bakmıyorlar gerı gonderıyorlar ya Sarımsak zeytınyag yada limonlu corap gıydır canım cok gecmıs olsun
3cocukluananingunlugu Deletedmom_117 düşmeyen ateşte influenza testi yaptırın şu ara salgın var 7yaşındaki kızım için nöbetteyim tam uyuyorum bebeğim uyanıyor
3cocukluananingunlugu Deletedmom_117 bizim 38 altına hiç düşmüyor artık hayal görüyor ateşten acile gittik ilaç verdi başladım ama aynı ancak fayda etcek sanırım
Deletedmom_117 3cocukluananingunlugu ne illet bisey ya oksure oksure mahvoldu sigara içenler bile bu kadar oksurmez