Essr Arkadaşlar ek gıdaya gectik ama bebeğim her deneğim şeyi bir tatına bakıyor daha sonra agzını kapatıp yemiyor bu düzelirmi 18 gün oldu başladık
Sedacann Essr alışır yavaş yavaş zorlayarak yedirmek soğutur oyun oynayarak filan yada kitaplarla destek alıp yedirmeyi deneseniz
mykskl Essr isterseniz eğer yoksa el kuklalarından alın oyun oynayarak kuklaya yediriyormuş gibi ypın işe yarayacağını düşünüyorum hoşuna gidebilir 😍
Sedacann Essr büyük görselli kitaplar çok dikkatini çekiyor mesela büyük sorular kitabım gibi sabırlı olun siz bunuda başarırsınız 🥰
Essr Sedacann inşallah buda gecer allahın izniyle onun dikkatini cekicek bi kac şey almayım bakalım nasıl olucak🥰
Essr mykskl teşekkür ederim fikriniz için coğu anneler bu fikirde biraz bebeğin dikkatini cekmem lazım sanırım🥰
Beyzaveduru Öyle oluyor başta benim bebeğim 9 aylık olacak yeni yeni yiyor bazen yemiyor. Yoğurt falan sever belki deneyin. Ben eline bişey verirdim ağzına götürürdü o arada sokardım kaşığı 😀 şimdş yemiyor o numarayı da
nurftma Şıkırtılı şeyler yada hışırtılı şeyler dikkat çekebilir çocuk şarkıları eşliğinde eğlendirerek deneyin isterseniz birde 😇