yunusbusraa Kızlar oğlum 65 günlük bi iki gündür sürekli eli ağzında ve uykuda baş parmağının tamamını emiyor, yapmam gereken bişey var mı ? Endişelenmeli miyim ?
Bebegimm1 yunusbusraa ayaklarını da emicek endişe etmeyin 😂😂 keşif dönemleri bizimki kemiriyordu resmen ne gülerdik snra o yetmedi ayaklarına geçmişti bir dönem 😂
rumy007 yunusbusraa çok normal benim kızda ayni karni tok ama aç gibi emiyor boğazına kadar sokmaya başladı 😅 ben sadece geceleri eldivenli tulum giydiriyorum kendini uyandırıyor çünkü diğer türlü sürekli el agizda 🙂
defnekusunannesi11 Bebegimm1 benim kızım da aynı kendini kusturacak kadar sokuyor parmağını. Emdirtmeyin elini çekin alışkanlık oluyor diyorlar 7-8 yaşına kadar bile sürebiliyormuş emmesi öyle okudum forumda. Çekmeli miyim sizce? Çekince de çok ağlıyor😮💨
Bebegimm1 defnekusunannesi11 hayır çekmeyin bir şeyi ne kadar üstelerseniz bebekde onu inatla yapar bırakın yapsın benm arkadasın cocugu sadece parmak emerdi uyurkende yapardı şuan 3 yaşında hiç bir alışkanlıgı yok
defnekusunannesi11 Bebegimm1 gerçekten inatla yapıyor uyusa da parmağı ağzında tutuyor😮💨 inşallah alışkanlık olmaz