havva27 satan varsa almak isterim su an sıfırını alacak durumum yok istanbuldayim oglusum oyun oynanaya baya merak sardi once emin olamiyodum ama su an eminim seviceginden
EsmaTugra havva27 tutumlu annede 30 tl gibi rakamlara da var bi göz atın derim. Sıfırı çok pahalı zaten değmiyor o fiyatlara
Zhdsngz havva27 5.5 aylığız oyun meraklısıydi aslında ama içine koyuyorum deliriyor asla sevmedi yatmayı bende siz gibi sever sanmıştım 🙁
havva27 duaelvin 3.5 aylik orasi belli olmuyor cocuktan cocuga degisiyor bence oyuncaklara ve yerde yatarak oynamaya bayilir bizimki
havva27 EsmaTugra baktim oraya 30 40 lira olan oyuncak falan yok sadece ortuden ibaret digerleride zaten sifirla ayni fiyat neredeyse
EsmaTugra havva27 detaylarına alacağm zaman bakarm diye girmemiştim. İyi oldu öğrendiğim benim de.. Oradan alırım diyordum ben de
Pembelianne Butcenizi bilmiyorum ama ben minicaddeden aldım aynı halı e bebek ve bircok sitede 280 tl idi ordan 120 tl aldım bakabilirsiniz fisher price
havva27 EsmaTugraaslinda en iyisi sıfır aĺmak bebegim icin kullanilmis biseyi kullanmak icime pek sinmiyor😌
EsmaTugra havva27 kullanan da bebek o yüzden çok sorun etmiyorum kullanım süreleri kısa oluyor böyle şeylerin imkan varsa evet ama bana çok pahalı geliyor oyun halıları