aslaninannesiiii Kizlar 7.ayimiza giriyoruz haftaya 3 gun kuraliyla bir cok sebze ve yogurt tadimi yaptkk falat sarimsak sogan tadimi kacinci aylarda uygun ve nasil tattiriyoruz yavastan corbalara gecicem cunku
[silindi] aslaninannesiiii Direkt çorba ve yemeklerine koyabilirsin. Ben 3 gün kuralı yapmadım. Her gün bir sebze attırdım. Çorbaya geçtim ve içine sarımsak atmayı ihmal etmedim.
Asya3870 aslaninannesiiii ben o aylardayken azar azar yemeklerine katiyordum canım. Ona yaptığım yemekleri sogan sarımsaklı yapıyordum. Tarhana çorbasınada et suyu, sarımsak ilave ediyordum.baslarda azar azar tabi sonradan cogalttim
asrinhatasi aslaninannesiiii tadım yaptığı sebzelerden çorba yap içine soğan sarımsak koy aşama aşama. Alerji ya da sevmeme olursa sonraki çorbasına koymazsın.
aslaninannesiiii asrinhatasi mantikli oyle yapayim peki ne kdr bir sarimsakla basliyoruz 1 dis fazla olur mu?
[silindi] aslaninannesiiii 1 diş sarımsak Çeyrek soğan ile başla canım Zaten haşlama yani suda pişirme yöntemi ile yapacaksın yemekleri eriyor içinde sert kalmıyorlar
[silindi] aslaninannesiiii 7 aylık olmuş aslınsa siz göz kararı yapın Çorbayı bitiriyorlar, en azından benim oğlum içiyor hepsini 🤗
gamzes-26 Yemeklerinde çorbalarında kullanabilirsiniz ben çok ufak doğrayıp yogurduna kattım pek anlamamıştı şimdi 2 yaşında anlıyor uzun bir süre yogurtla verdim maşallah o zaman hiç hasta olmamıştı üstelik
aslaninannesiiii gamzes-26 yogurtla vermek aklima geldi fakat daha kucuk ya cig olarak dokunur belki diye tereddut ediyorim
Merveio14 aslaninannesiiii 3 gün kurali hiç yapmadim doğal antibiyotik alerji yapacagını sanmadim. 9 aylık her yemegine sarimsak sogan eklerim