Unicorn67 5 aylık bebeğim emerken 2 sn çekip bırakıp etrafa bakıyor sonra tekrar memeye dönüyor bunu yaşayan varmı ?
gzmm4738485 Unicorn67 benim bebeğim de 4 ay 20 günlük az emip bırakıyor memeyi bende zıplayarak yada onunla konuşarak dikkatini dağıtıyorum öyle veriyorum :(
Ecebaby Unicorn67 benim kızım da 2,5 aylık olacak etrafa bakmıyor ama emerken hemen uyuyor doğru düzgün emmiyor uyudu diye yatırıyorum bu kez de hemen uyanıyor sürekli bu döngüdeyiz 😕
cataasya Benimki de 3 aylık. Benzer şekilde. Zaten meme reddi cok var. Uykuluyken falan alıyor. O sıra uyandıysa böyle oyunlar yapıyor yüzüme bakıyor az az emip. Doyduğunu da anlamıyorum.
Unicorn67 cataasya bende çok çektim bu emme den meme reddi yaşadım sütüm azaldı v.s şimdi de bu çıktı bende doymuyormus gibi hissediyorum zaten 5 dk emiyor nerdeyse yarısı da etrafa bakmakla geçiyor 2 dk da ne kadar doyabilirki internette de bişey bulamadım cildiircam
anonim27 Unicorn67 şuan bizde öyleyiz 4.ay 13 günlüğüz ilk alır iki çeker bırakır geriye bakar ağlar tekrar alır aynı şekilde devam eder bazen 3dk emer aynısını yapar atakmıdır nedir çözemedim sabah ve gece emiyor ilk uzun uykusundan uyanınca
Unicorn67 UcuBulunamayanBant bende öyle düşünüyorum ama doyuyormu ki saatlerce emzirmemmi lazım bilemedim
Unicorn67 anonim27 aynısı işte bende anlamadım gece uyku sersemi emiyor benimki de sadece gündüz hep aynı
Ecebaby Unicorn67 sağıp biberonla vereyim diyorum ama mama da yiyor iyice biberona alışır diye onu da yapamıyorum uyandırıp tekrar emsin diye memeye alınca gene uyuyor napcam bilmiyorum 🤷♀️
UcuBulunamayanBant Unicorn67 yani doymasa aglar huzursuzlanir bence. Benim bebegim 3bucuk aylik bizde meme reddi yasiyoruz ilk dogdugunda 2hafta kabul etmedi sutum zaten az meme mama ilerliyorum simdi 3 4 gundur yine kabul etmiyor agliyor mesela karni ac çünkü mecbur mama veriyorum.
anonim27 Unicorn67 doymadıgını anlarsın ağlar uyumaz o şekilde yine az emer uyur ama galiba atak dönemleri gerçekten çok zor memeyi boşaltıyor benimki mümkün olduğunca bekle kendi bıraksın memeyi benmki bırakıp elini emiyordu 😂
Ballilokmam11 Unicorn67 daha cok teklif ettim memeyi o an konusmaya ilgisini cekmeye calistim iyi zaten hareketleri arttigi icin
Unicorn67 UcuBulunamayanBant bende meme ve mama olarak gidiyorum mamayı kesintisiz emiyor çok huzursuugu yok ama bazen bırakıp agliyor