alparslan1_ Kızlar bebeğim aşırı terliyor uyurken. Ama battaniyeyi de açıyor, zaten öyle battaniyeyle de uyutmak istemiyorum önlem olsun diye. Tulumların özelliklerini pek bilmiyorum ama en acilinden alıcam o yüzden fikir istiyorum ayrıntılarıyla❣
Dolores alparslan1_ lcw tulumları iyi gayet ben tavsiye ediyorum. Evinizin sıcaklığına göre seçip alabilirsiniz. Dar olmasın rahat uyusun
Damlanurrr alparslan1_ https://ty.gl/02qsg0zp09 %100 pamuk hangi programa atarsam atayım olduğu gibi çıkıyor çok sevdik 1 tog bizim için çok iyi oluyor oğlum sıcağı seven bir çocuk değil üstünü örtmeyi de sevmez bizim için çok ideal bir bakın isterseniz
CaglaMenessa alparslan1_ ben hello baby nin uyku tulumunu aldım 2 tog 1,5 yaşındaki kızıma 3 yaş aldım çok iyi oldu rahatça yatıyor havalar ısınınca sare baby nin 1 tog uyku tulumunu giydiriyorum
Noname21 alparslan1_ ben Woolnat alıyorum LCW ve diğer çoğu uyku tulumu elyaf naylon yani Woolnat tamamen yün
sedac23 alparslan1_ doktorannealışverişte birmuyku tulumu çıkardı içi de oanuk elyaf dolgu değil. Lunadicoton kullanan herkes memnun oldupunu söylüyor bir inceleyiö