seniyirimmisdafaa bebeğim ek gidaya geçti ilk 3 gun avokado verdm sonra balkabagi ama neredeyse hic yemedi dikkatini bile cekmedi ek gida hayal kırıklığına uğradım cok modum düştü ya 🙄
terazikadini seniyirimmisdafaa normal canım ya bizimkide 7.aya doğru yemeğe başladı bizim yediklerimize saldırdı
Suheyla06 seniyirimmisdafaa ilk olarak yoğurt havuç kabak patates gibi mi başlasaydınız avakado bal kabağı bunlardan sonra verilmeli diye biliyorum ama her bebekte bir olmuyor maalesef
anonim99 seniyirimmisdafaa ilk 2 sebzede bizimkide öyleydi tatlı patates ve havuç 2 şer gün verdim ogurdu kustu çok komikti 😂😂😂 hep böyle mi olcak diye düşünürken şimdi dördüncü sebzedeyiz yüzünu eksitiyo evet ama dhaa iyi yiyo en azından minik minik veriyorum
yokolmaz seniyirimmisdafaa biz ek gıdaya önce meyvelerle başladık aralarda ,sebze verdim ben bı sknti yaşamadım
Edaltundag Suheyla06 bence de sıralama bu şekilde olmalı büyük insanlar bile avokado sevmiyor bebek daha normal, benim oğlum da avokado sevmedi mesela. Ama ben takmadım ne severse onu yediriyorum🤷♀️
terazikadini seniyirimmisdafaa severek yiyor seçmiyor aslında her verdiğimi yer ama tek brokoliyi sevmedi 😂 meyveli karışımları daha çok seviyoruz biz tatlı geliyor ya yemekte yiyor tabi acele etmeyin zamanla önüne koyun siz kendi yemeye çalışsın salatalık doğrayın ortadan ikiye verin havuç verin kemirmeye çalışsın elma verin eline böyle böyle alışır o da
seniyirimmisdafaa Edaltundag onu sevmemiş olabileceğini bnde düşündüm ama balkabagindada heyecan göremeyince yikildim😄🙄
seniyirimmisdafaa terazikadini İnşallah ya Bakalım Umarım seçici bir bebek olmaz Yemek konusunda beni uğraştırmaz😄
seniyirimmisdafaa yokolmaz Ben de meyve veriyordum arada tek tük tatlılardan Sonra bunlar çok mu yavan geldi bilmiyorum
Evaninanasi seniyirimmisdafaa sanırım sorun bu 🥹ek gıdada iştahsızlık ve sebze/yemek reddi olmaması için meyve ve şekerli tatlardan bir süre uzak kalınması gerekiyor. Önce sebze, sonra meyve başlamalıydınız yoksa sonuç iştahsızlık olabiliyor.