GltnSnySls Merhaba kizlar 27 aylik kizima tuvalet egitimi vermeye basladim 3 uncu gunumuzdeyiz yarim saatte bir lazimliga goturuyorum yapiyoor cisini kakasini daha yapmadi altina yapmayi tercih ediyo fakat sorun su lazimliga getirirsem yapiyor cisini getirmezsem altina kaciriyor bana soylemiyo nekadar surer bu boyle alisir benim hep getirmemi bekler diye endiseleniyorum
melegim71 GltnSnySls anca annesi benim kizim 7gun soylemeye baslamisti 23 aylikti devam edin goturmeye alisicaktir mutlaka
niluna GltnSnySls benim kzıımda kakasını 1 hafta yaptı altına 3 kere en son çareyi rüşvetle buldum ben lazımlığa oturttum çişini yaptığın gibi kakanı da buraya yaparsan dondurma yemeye gidicez dedim ve biraz ıkınma rolü yaptım karşısında öyle başardık sonrası kendiliğinden geldi 🌺daha çok erken kendi bile kavramamıştır ne yaptığını sıkın biraz dişinizi söyleyecek elbet çişim var diye🌺
GltnSnySls Tecrube eden anneleri bekliyorum sizde nasil gecti ya da benim gibi yeni baslayanlar varmi
fatma_6141 GltnSnySls benımde oyle oturunca kaka yapmıyor ayakta yapıyor cozum bulunca banada soylermısınız
GltnSnySls Sabahlari bezi kuru uyaniyodu olsada bir kere falan yapmisti Gunduzleri kakasini yaparken saklaniyordu 2 3 saat bezi kuru kalabiliyodu Konusuyor yani istese soyliycek cisi gelince ama israrla soylemiyo
melegim71 GltnSnySls ah, kakayi sorma tam 3 ay ugraastim desem onu, artik oyuna cevirerek cozduk yani heo az az altina yapardi, ama onu hemen kavramamalari cok normal eltimin oglu misal 1 ayda kaka isini cozdu bizimki baya uzun, surdu
Elfelf475 GltnSnySls maksimum 1 ayda alışıyorlar. Ben oğluma 22 aylıkken öğretmeye başladım. Bir ay sonra söylemeye ve tutmaya başladı. Kızlar daha hızlı tutabiliyor. Erkeklerin tutması daha zor oluyor açıkçası
melegim71 GltnSnySls cisi hemen kavrar 1 haftada cok guzel kavradi ama kaka baya uzadi yani ama sukur onuda hallettik, rahatladik
inci2019 GltnSnySls benim kızım da 27 aylıkken öğrenmişti. Surekli üstüne yaptı 2-3 gün sonra bu çocuk ogrenemicek herhalde deyip beze geri döndüm. Çünkü kakasindan korkmuştu. O sıra teonun kaka kitabını okudum. Aradan 3-4 gün geçti kendi demeye başladı anne cisim geldi diye. Olayı kavramaları bir süre alıyor sanirim
Durubaby1 Merhaba bu tamamen cocuğunuza bağlı ama iilk zamanlar siz götüreceksiniz bir ayı bulabiliyor kendi söylemesi. Altına kaçırdığında asla kızmayın ve gülmeyinde net bir sekilde çişin gelince anneye söyle ve tuvalete yapalım diyin biraz uzun ve zorlu bir süreç kolaylıklar dilerim 😌
Dila97 Durubaby1 merhaba benim oglum 28 aylik 2 gun once denedik ama kakasini yaptiramadim kucuk tuvaleti geldiginde anne cicim geldi diyo gidiyoduk ondan hic hic sknti yasamadim ama hic bi sekilde kakasini yaptramadim ne diller ne rusvetler ilk gun altina yapti 2. Gun oglen uykusunda bez bagladim ona yapti gayet guzel konusuyo kaka yapacam bay bay diycez diyoo ama yapmjuoo tekrar baslamalimiyim 9 aylikda kizim var biraz zorluyoo ama oglum surekli tuvalete gitmek istyo bana da bi fikir verin lytfen