alyalinamm Kızlarr 24 günlük bebeğim, gaz sancısı geldiği zaman mahvoluyor. Biogaia kullanmaya başladım ama çok bi etkisi olmuyor sanki. Önerisi olan var mı? Bebeğim çok huzursuz gece uykuları da deliksiz değil uykusunda sürekli inliyor sanki😔
Ceren55 alyalinamm bilirim o zamanları benim bebeğimde kolikti duş aldırabilirsin o zaman biraz daha rahatlıyor gaz damlası kullan biogai gaz damlası değil gaz masajı öneririm omunda faydası oluyor ama onu doktoruna sor kalça çıkıklığında sıkıntı olabilir eğer öyle bir durum varsa önerilmiyor zaten onura 2. Ayda film çekildikten sonra belli oluyor
Ruvdem @alyalinamm ah ahh o saancılar 2 buçuk aylık olduk hala bitmedi belli bir saati de yoktu benimki sürekli ağla rdı o dönem şimdi az daha düzeldi . Nurse harvey kullandım ben bi etki etti mi dersen bence hayır . Hiç bir şey etki etmiyor sev kokla duş aldır sıcak tut bu zamanın geçeceğini düşün yapacak bişey yok . Gaz masajı için baya küçük daha yanlış bişey yapabilirsin.emzik kullnıyorsa kullanma ve beslenme sonrası gaz çıkar yine olur gaz ama azalır en azından
alyalinamm Ruvdem Keşke emzik kullansa diyorum çünkü sürekli memede olmak istiyor. Daha 24 günlük anneyim sırt ağrısından ölüyorum. Birde gaz sancıları eklenince yorgunluk cabası. Umarım bu günler de bir an önce geçer. 😔
Ruvdem alyalinamm geçiyor merak etme sabret biraz daha . Sırtın ağrıyorsa eğer emzirmeyi yanlış yapıyorsun demektir mutlaka düzgün bir yer seçerek emzirmeyi dene ağlıyor diye hemen verme. Önce sen önemlisin çünkü sen kendine iyi bakacaksın enerjin iyi olacak ki bebeğe de aynı enerji geçsin