feyzas Yürüteç almayı düşünüyorum önerdiğiniz bir marka var mı? Bir de kaç aydan itibaren kullanılması gerekiyor
feyzas fizikcianne biliyorum önerilmediğini ama kontrollü bi şekilde kullanmayı düşünüyorum. Yürümesini etkileyecek kadar uzun tutmam üzerinde ya da bırakıp farklı bir odaya gitmem
feyzas cimcime1018 ben arkadasımınkini denedim bebeğim 6 aylık ama ayakları yere değmiyor. Kademeleri oluyor mu ?
mom-1 feyzas kademeli olarak trendyoldan aldık çok da memnunuz sesli oyuncaklı 6. Aydan beri kullanıyoruz
feyzas cimcime1018 anladım hepsinde kademe oluyor mu peki. Bana mekanizma olarak hepsi aynı gibi geldi de
cimcime1018 feyzas ben hepsinde kademe olduğunu düşünüyorum çünkü tek kademe olursa olmaz. Bu çocugun boyu uzucak illa. Yine alırken inceleyin. İnternetten alicaksaniz bile sorarsınız. Çok iyi oluyo evi supururken ona koyuyorum geziyo her yeri 😄
beyza1207 feyzas hepsi kademeli oluyor altında bi tuş var basıp ayarlıyorsunuz işin güzel tarafı ben yürüteçe koyduğumda robot süpürgeyi de açıyorum onun peşine gitmeye çalıştıkca daha iyi kullanıyor yürüteçi
Kepekekmegi feyzas duux marka aldık biz oyuncakları, sesli olması falan bebeğimin baya dikkatini çekti ama doktorlar pek önermiyormuş ben de bu yüzden günlük 15 dakika falan kullanıyorum acil yapmamam gereken bir şey olduğunda falan kurtarıcı oluyor