afmah Arkadaşlar bebek maması yapıcam içinde irmik var…acaba bormal irmik kullansam zararlı mı olur yoksa illakı bebek irmiği almam lazım?!bu arada kızım 7aya ayak basmış
Tuuggccee afmah normal ırmıkte kullanablrsın canm ama rondodn gecırıp ınceltırsen ıyce dhaa ıyı oluyor
maygirl afmah iyice rondodan gecirip inceltin sindirimi kolay olmasi icn..bebek irmigni farki o sndirimi zorlastrmasn die…inceltrseniz bu sekilde olur
-Kuzika- afmah ben yeni bebek irmigi aldim ve fark inanilmaz bebek irmigi un gibi ayni yani biźim yedigimiz irmik fazla gelirmis gercekten onlara.
afmah Elfelf475 irmikte çok vitamin olduğu için denemek istedim ☺️tavsiyen için teşekkür ederim arpa unu da deneyeceğım🤌🏻
afmah -Kuzika- herhalde bende almak zorunda kalıcam çünkü dediğiniz gibi fazlaymış onlara bizim irmikler
Tuuggccee afmah bebek ırmıgı daha ıyı canım alablrsen benm bebegm normal ırmık yemedı ama bebek ırmgyle yaptgmda yedı
Elfelf475 afmah gelişim için arpa ununu araştırın derim. Doğru yerden satın alırsanız daha besleyici bir mama yapabilirsiniz. Biz sıvı yapıp biberonla verirdik. İster kaşık ister biberon maması yapabiliyorsunuz ve doyurucu oluyor
MrBebito afmah merhaba benim bebeğim de yedi aylık ama çok az yiyor sizde de durum öyle mi bı kaç kaşık alıyor daha fazla yemek istemiyor