AliEmirmom Kızlar uzun zamandır bi yürüteç arıyorum ama bulamadım evim küçük olduğu için sıfırına 600 tl vermek mantıksız evimde yer olmadığı için saklayamam 2.el bıtane buldum oda çok kötü çıktı dolapta buldum elinde az kullanılmış temiz yürüteçi olan var mı?
AegeansMom AliEmirmom aa ben satıyorum temiz sayılır oturma yerine biraz leke var kademeli bucadayız gelip alabilirseniz olur
SelimZeynep AliEmirmom bende var canm istersen ataym foto dolaptada gardoraptda yüklü temiz benim oğlum hiç sevmedi sayılı bindi ortada duruyor öyle
Hatiiceuucar AliEmirmom nekadarlık bir bütçe ayırdınız biz aldık ama hiç kullanmadık poşetinde hala kafanızdakibütçeye göre konuşabiliriz
Tombikdonerartikcokpahali AliEmirmom kargo ne kadar tutar bilmiyorum ki göndersem ben fazla tutarsa olmaz
Tombikdonerartikcokpahali AliEmirmom ay çok hastayım biraz bekleyebiliriz derseniz haftaya gönderim yaparım ben
AegeansMom AliEmirmom Merhaba ya kusura bakmayın eşimde letgoya koymuştu ordan birine söz vermiş dün gelip aldı
SelimZeynep AliEmirmom gardolpsta kargo yada hizmet bedeli yok. Aldığım fiyatın çok altında satıyorum canm
AliEmirmom SelimZeynep eminim öyledir fakat bende dolap uygulaması var ve 350 tl oluyor zaten trend yolda sıfır 430 tl yani sıfırı daha mantıklı olur
nescafebagimlisi neredesiniz antalyadaysanız bende var sadece oturma yeri kirli sağlam sorunsuz 100 tl