Mree Merhaba, oğluma bebe bisküvisi yapmak istiyorum. Fakat bazı tarifler buldum yoğurt yumurta süt yazanlar var. Bunlar haricinde bir tarif deneyip güzel olan var ise yazabilir mi?
Mysmrtfrt Mree ben de hep yapmak istedim ama deneyen bütün arkadaşlarım boşuna malzeme harcama asla olmuyor tutmuyor dediler ben de o yüzden internetten organik olarak alıyorum bi markadan düzenli olarak
Begm_i Mree dr rifatcan öztürkün bir tarifi var ama içeriğini kontrol etmedim sadece aklımda tarif verdiği kalmış ona bakabilirsiniz bi
duyguluanne Mree merhaba ben hep bu tarifle yapardım bebeğim artık büyüdü yapmıyorum ama güzeldir tarif
Mree kokum Sinemeknci beyzacmvrc Kızlar bunu da denedim fakat pirinç unum yoktu yulaf unu koydum. Bunun da tadı güzel oldu🙏🏻 bir de sadece tarçın ve ceviz koymadım. Cevizi ben ayrı olarak ekliyorum kahvaltısına.
Mysmrtfrt Mree mamma emada diye bir marka trendyol üzerinde satışı var bana da doktor arkadaşlarım önerdi organik diye. Biraz sert ama içeriği temiz. Sert olduğu için bebeğe hazırlarken biraz uğraştırıyor
Mysmrtfrt Mree vallahi hiç aklıma gelmedi bu çok mantıklı ben niye acaba aylardır meyve reddediyor rendeleyip uğraştım bundan sonra ben de robotla yapcam. Ev işlerinden anlamadığım bir kere daha ortaya çıktı😂
Mree duyguluanne hemen denedim fakat elime aldığım gibi ufalanıyor böyle mi oluyor yoksa yanlış bir şey mi yaptım😂
minicikbebis duyguluanne her seferinde az az mi yapiyordunuz bu tarifi mesela 2-3 olcek yapsak fazlasini muhafaza edebilir miyiz kavanozun icinde csbuk bayatlar mi acaba
Mree Mysmrtfrt ben de yumuşatmak için ellerimi zorlayınca bir ışık yandı😂 her gün uğraşmak çok zor geldi 😂