Deletedmom110 Yardımcı olursanız çok sevinirim. Çok sebzeli çorba yapıyorum. Çatalla ezemiyorum tamamen. Brokoli pırasa vs ezilmiyor. Az da olsa blender yapmak zorunda kalıyorum. Tam anlamıyla pütürlü nasıl ve ne verebilirim?
Ikrazumra19 Deletedmom110 ezmeyin catalla tamamen ezildigi kadar yeter bence ben hic blander yapmadim herseyi puturlu verdim
Mirac_21032019 Deletedmom110 bende kullanmadim hic blender catalla ezildigi kadar o yuzden simdi herseyi cok kolay yiyebiliyo az once pankek yaptim mesela alistirma blendera zorlanirsin
Deletedmom110 Mirac_21032019 blendera alıştırmadım ki çok az yapıyorum yani bir iki kere üç dört saniye. Tamamen pürüzsüz olmuyor yani
Ikrazumra19 Deletedmom110 tamam iste ezmeyin blender yapmayin biraz fazla pisirin zaten puturlu olmus oluyor demek istedigim oydu
Deletedmom110 Ikrazumra19 kahvaltı için ne yapabilirim? Bisküvi labne ve yumurta sarısını ezip veriyorum hep 7 aylık
Limoneta Ya ben cok korkuyorum pütürlü vermeye daha başlamadık ama cesaret edemem diye kprkuyorum 😣😣😣
Ikrazumra19 Limoneta hayir ben 5 aylikken eline havuc elma hersey verdim hic bogazina takilir diye korkmadim pankek filan verdim
Ikrazumra19 Deletedmom110 ben asla karisim yapmadim lutfen sizde yapmayin o karisimi siz yiyeilir misiniz herseyi tek tek verin zsytin peynir yumurta sarisi kasar peyniri beyaz peynir eline pankek yapin verin kati gidaua alissin bogulur diye korkmayin cunku bebekler damagiyla eziyor zaten herseyi karisim.verirseniz yada muhallebi daha sonra cigneyemez 😊 etrafimda bunun cok ornegi var ben eline 5 aylikken elma armut verdim hep simdi kuruyemis bile yiyor
Ikrazumra19 Deletedmom110 kucuk parca yapipta verdiğim de oluyor ama cogu zaman eline veriyorum kendisi yemeye calisiyor