Nurcanben Arkadaşlar kızım 6 aylık ve brokoliyi o kadar çok sevdi ki yani versem baya yer en fazla ne kadar miktarda verebilirim ve hergun brokoli de ekstra versem bir sey olur mu
Leda Nurcanben Bende cok verıyorum sürekli pirinc bulgur pırasa karnabahar kıyma karıstırır veriyorım
kimbumadam Nurcanben Gaz yapmıyorsa sakıncası yok bence , küçük porsiyonlar verebiliriz.Dikkat edin sadece bıkmasın Bide sapları gaz yapıyor onları keserseniz mis
Zeynepelcin Nurcanben daha 6 aylik çok fazla miktarda verseniz yer ama bu seferde hazımsızlık huzursuz olur bebek büyüdükçe çoğalıyor porsiyonlar.gunluk ne kadar veriyorsanız o kadar verin bence
Nurcanben Leda henüz karıştırarak vermeye başlamadım tek tek gidiyorum yeni geçtik ek gıdaya havuç patates brokoli kabak yoğurt verdim en çok brokoliyi sevdi diğerlerini pek sevmedi
Nurcanben kimbumadam anladım çok teşekkür ederim 🙏 gaz problemi yaşamadım da kakasını yaparken bugun çok zorlandı
aslaninannesiiii Bende ilk lez tattircam da pure seklnde mi yapiyoruz yine haslayip nasil vermeliyim?bir de sarimsak sogan tadimi ne sekilde yaptirmam lazm?
Nurcanben aslaninannesiiii ben brokoliyi haşladım ezip içine 1 2 damla zeytinyagi koydum ve biraz daha sulandırmak için anne sütü koydum birazda o şekilde verdim