Ela_c Merhaba annemee basina gelen varsa yad anlayan yazsin! Kizimin saci ila kulaganin yakinda derimk icinde ufak bir beze gibi bisey fark ettim, cok endiselendim, bundan korkmalimiyim?
Sdfky Ela_c benim oğlumun 5 aylıktan beri var o bezeler. Usg çektirdik hemen sıkıntı yok büyüdükçe geçer dedi doktorumuz. Daha sonra şimdi 1 yaşındayken viral enfeksion geçirdi bezeleri arttı gibi geldi hemen tekrar götürdük viral enfeksiyonda beze oluşumu olabiliomuş. Usg çektirdik hemen herhangi bir aıkıntı olmadığını söylediler. İstersen nir usg çektir için rahatlasın senin de
Ela_c Sdfky tesekkür ederim ! Bende bir doktora götüreyim icim rahatlasin! Önemli birsey oldugunu bende sanmiyorum
RobinScherbatskyy Ela_c canım hastalık zamanında oluyor onlar lenf bezleri şişiyor orda kalıyor sonra. Hastalık zamanlarında şişip sonra sönüyor önemli bir şey değil ben doktora sormuştum ama için rahat etsin diyorsan götür tabiki
Ela_c RobinScherbatskyy teşekkür ederim bilgi icin! Bende öyle birdey oldugunu düsünüyorum, yinede bir götürüp gösteririm , içim rahat eder