Deletedmom212 Kızlar oğlum 11 aylık oldu son 3-4 gündür geceleri bezi kupkuru oluyor. Sabah kalktıgında hareket ettiginden midir bilemedim bezi doluyor başına gelen var mı ?
Caglaa Deletedmom212 bnm kızımda öyle 12 aylık. Kaç aydır gece hiç yapmaz sabah uyandığında yapar hep. Nasıl biz gece yapmiyosak onlarda öyle. Artık bı düzenleri var
Balliturta Deletedmom212 aslında iyi birşey tam dalıp uyuyor demekki ve böyle bebekler bezden çıkarken daha rahat oluyor
Minikerkegim Deletedmom212 aslında böyle olduğunu fark ettiğiniz zaman tuvalet eğitimine yavaşlatan başlanılması gerektiğini okuyorum çünkü bebeğiniz sinyal veriyor
Gulfem_1605 Deletedmom212 benim kizim 7 aylik 2 aydir yapmiyor. Gece uykusu cok derin ona bağliyorum yoksa gayet iyi yiyip iciyor kiloluda bir bebek boyuna göre.
doruknaz güzel uyuyor demekki geceleri 😊 bebekler uyurken yapmıyor geneli diye biliyorum. bizimki de uyurken yapmıyor gece sabah uyandığımda yapıyor 8 aylık oğlum. gece uyanırsa yapıyor.
Deletedmom212 Balliturta yok canım geceleri sürekli emmeye kalkıo deliksiz hiç uyumadı daha 2-3 saat uyudugunu hiç görmedim zamanla uyur mu ki
Deletedmom212 Minikerkegim ama anlar mı ki her altını alırken çiş çiş yapmış falan diyorum ama daha kendi farkında degil cisini yaparken
Deletedmom212 Gulfem_1605 maşallah canım🧿 benimkide birazcık kilolu☺️ İştahı güzel hala sürekli emiyoda yemekte yiyo ama geceleri derin uyumuo canım sürekli kalkıyo
doruknaz Deletedmom212 emmeye kalktıklarını saymıyoruz 😊 gecenin 2 sinde oyun oynamıyorsa sıkıntı yok. bizimki arada yapıyorda . uyandığında bazen su veriyorum bazen emzik susmaz ağlamaya devam ederse emziriyorum. bi kaç gundur daha az uyanıp emmeye başladı.
Minikerkegim Deletedmom212 öyle baslamıyosunuz zaten eğitimine facebookta tuvalet iletişimi (0-18ay) adında bir sayfa var oraya üye olun çok yardımcı olacaklar size beş aylıkken başlayan bile var
Deletedmom212 Minikerkegim sosyal medyam yok ne yazık ki ama kitap sipariş ediyim arastırıp bi internetten cok teşekkür ederim
Minikerkegim Deletedmom212 Evren Bay Şengül’ün Tuvalet İletişimi adlı kitabını öneririm bahsettiğim sayfanın kurucusu
Nebicimanne Deletedmom212 tam aradigim baslik benim kizimda 11 ay 9 gunluk 2 gundur gece bezi kuru suyu yetersizmi veriyorum diye dusunuyorum
Deletedmom212 Nebicimanne ya ilkte benımde aklıma o geldi ama suyu masallah cok guzel içer oglum ben içtikçe oda içio ☺️ Sonrasını bilemedim neden oldugunu