Mavii90 RabiaBspnr evet temiz diye biliyorum. Benim kızım nerdeyse 2 aylıkken biz başladık kullanmaya, doktorumuz da onaylamıştı. Mustela da iyi diye biliyorum içiniz rahat olsun
RabiaBspnr Mavii90 içendekiler kısmının fotoğrafını atabilir misiniz mustela işe yarwmazsa onu alırdım içeriği temizse
Yenianne17 RabiaBspnr benim bebeğimdede var belirli yerler kuru kabuk gibi daha bugun doktor kontrolümğz vardı sordum mevsim geçişlerinde , deyerjandan, değişik yerde yıkamadan vs bu sebeplerden olur dedi sadece nemlendir dedi
Elif1432 RabiaBspnr Benim bebeğimde de vardı yumurtayı kestim geçti, banyo suyuna mısır nişastası ekle bol bol nemlendir demişti doktor bana. Elleriyle yüzüne tükürüğünü yayarsa da olurmuş
momysskaan MinikPandam_ yaa bunları bende çok duydum ama hiç kullanmadım sizin sadece yüzündemiydi acaba
MinikPandam_ momysskaan vücudunda da 1 2 tane vardı o yüzden vücut için de kullandık gerçekten etkili hepsi. vücudu da kuru bir ciltse alın kullanin bence
momysskaan RabiaBspnr ay bende aldım ama bundan degil yüz için olanı aldım sadece bizimki başka yerin de yok