Alyakus Kızlara yatak baza aldım 90 a 190 ilerde büyüdüklerinde dar mi oluir acaba yerimi de çok kaplamasin istedim 1 yapayım mı sizce ? Kararsız kaldım alan 1karistan biraz fazla kaplicak dedi ortada az biyerim kalacak
toffeenut Alyakus benim evlenene kadar yattığım karyola 90’lıktı. 25 yaşında kardeşim yatıyor hala üstünde. Küçük falan değil asla.
ilaylaymom Alyakus Standart ölçü bu zaten. Genelde hepimizin bekarken yattığı 90×190 tek kişilik yatak işte.
niluna Alyakus biz yeni aldık sayılır yatağımızı yanında uyuyabilmek için 100 × 200 aldım kızım 2 yaşında zor yatıyoruz şimdili aklım olsa 120 alırdım sizin bizim gibi bir durumumuz yoksa 90 çocuklara çok bile 🌺
UcuBulunamayanBant Alyakus yok hicte dar olmaz standarti genelde o zaten bende.ogluma oyle aldim bazen uyanip yanimiza geliyor rahat edemeyip ben onun yayagina geciyorum gayette rahat yatiyorum
nevermore Standart tek kişilik yataklar 90×190 oluyor zaten evlenene kadar doğduğumda anneannemin yaptırdığı bu ölçülerdeki ranzamda yattım gayet de sığdım 🙈😂
Karauzumum Odam çok da büyük değil ama yine de 120 yaptrdım çünkü illa biz de yatıyoruz hem genç olunca da rahat rahat yatsınlar diye iyi de oldu
3yasakadarsifirekran Alyakus Tekli için standart ölçü bu zaten . Evlenene kadar bu ölçülerde yattım (28) oğlumun yatağı montessori o zaman odamız küçük olduğu için 80180 yaptırmıştım . Oğlumla ikimiz yatabiliyoruz, 90190 çok ideal.
Bellabells Alyakus ben 3 yaşında oğlum için 120*200 yaptım yatağını.odamız küçük ama rahat yatsın istedim.yer olsaydı dolabını da 4 kapaklı yada sürgülü kapı yaptıracaktım.sığmayacağı için yapmadım öyle
livanurvealpinannesi61 Alyakus ben karyola aldım 120×200 cm rahat rahat yatıyor kızım büyüyen beşikler hiç kullanışlı değil 90 cm çok dar en olarak
anorganikanneeee Alyakus imkan varsa 120*200 yaptırın. Çok kullanışlı oluyor. Hasta falan olsa bir kişi yanında çok rahat yatar
Alerjikrinit Alyakus tek kişilik yatak kapasitesinde oğlumun mıntesorri yatağı o ölçü bazen annemler gelince 23 yaşında erkek kardeşim bile yatıyor orda