Oznr_65 Meros bana göre 11 bir bebek ve çocuk için çok geç. Günde en az 17-18 saat uyumaları gelişimleri açısından gereklidir😊
Maryhoney Meros bilemedim şuan yine 11 de uyudu ama gece kalkıyor 1 kere 3 gibi . Sabah 8 de uyanıyor 4. Ay 6 günlük kendi kendine oluyor herhangi bi şey yapmadim ne zaman uykusu gelirse o zaman bazen 9.30 da uyur hiç kasmiyorum 🙄
Meryemcan Ulkeerr bniim kız 1 yaşında gece 5 6 kere kalkr aralıksız birde süt içip yatar bir çare bulmdm Bnde
Ulkeerr Meryemcan galiba biz bu hafta düzeldik sanırım kalorifer onu tıkadığı için uyuyamıyormuş buhar makinesi aldık onu çalıştırıyorum sabaha kadar uyuyor çok şükür 🙏🏻
Meryemcan Ulkeerr iyi bari cok şükür Vallh benmki hala alışmadı buhar makinesi ddgnz odadki buharmı alıyr
Thanim Ulkeerr 5.5aylığız aynı durum bizde de var saat başı uyanıyor uyutmaya çalışıyorum yok sallanacak illa sallamadan da geri uyumuyor:(
Esilkayra 6 ay 25 günlük oğlum. Uzun zamandır bu durumdayız. Bi çözüm bulan varsa Allah rızası için yazsın. Çünkü uykusuzluk çok zor 😓
Meryemcan Maryhoney e normal o gazdan benm Kızım 11 aya. Kadar aralksz bazen sabh 5 kadr uyak kaldgmz oldu sürekli sallardk annmle eşimle ne ilaçlar damllr verdim boş gazdan cokk çektm halada uyku sorunmz var bu defa süt alısknlgı cktı
Minomm Aaa bizi anlatmışlar:) 5 ay 23 günlük olduk. Olduk da nasıl oldu böyle bi anlam veremiyorum. 15 dk.yarim saat 1 saat aralıklarla sürekli uyanıyor. Emmeden de uyumuyor. Napcagni şaşırdım. .. Kimse de bi çözüm yok demekki.. Allah yardımcımız olsun
1sen1ben1debebek Minomm benim oğlumda öyle 6 ay 9 gunluğüz. Neredeyse bir aydır cok sık uyaniyor. Once her uyanmasinda meme istiyordu bir iki haftadir falan bazen sarılsam da geri uyuyor. Onun yanında mıyım diye yokluyor sanki.