Ruya_sahin35 Merhaba arkadaşlar kızım 14 aylık ve 12 aydan beri kilosu aynı yani hiç almamış bu 2 aydır sürekli de hasta salgından dolayı öksürük grip ama 2 aydır gram almamış çok üzülüyorum başına gelen var mı neden böyle oldu ya
yorgunanneeeee Ruya_sahin35 Çocuklar belli bir yaştan sonra çok kilo almaz zaten kızım 28 aylık 1 senede 2 3 kilo anca almıştır. Doktorunuza bir sorun bence normal bizim doktorumuz normal diyor
tekbasimabakiyorum Ruya_sahin35 çok normal, hasta da olmuş. Kilo verebilirdi ama vermemiş. Buna da şükür diyelim
1Umut Ruya_sahin35 oğlum da aynı,diş çıkarma döneminde olduğumuz için hiç yemek yemiyor.Bazen emmiyorda saatlerce.Kilo almadı ama en azından vermediğine şükrediyorum valla.
momofdragon Ruya_sahin35 bebeklerin 1 yasından sonra kilo almaları duruyor hatta verebiliyorlar bile.. doktoru da aynı şeyi söyledi bana 1yas kontrolunde artık kilosuna 1.5 yasta bakarız istersen saglık ocagında gidip ölçtür arada ama gram bile almayabilir moralini bozma demişti.
Ruya_sahin35 yorgunanneeeee yani benim de bi sene de 2 kilo alsa öpüp başıma koycam gerçekten o kadar iştahsız kiii anlatamam
Ruya_sahin35 tekbasimabakiyorum evet aslında belki verdi tekrar o kiloya geldi diye de düşündüm ama üzüldüm de tabi teşekkür ederim yorumunuz için
Sdfky Ruya_sahin35 aynı şeyi bende düşünüyorum. Oğlum 1 yaşında son 1 aydır hastalıkla savaş veriyoruz çok şükür beslenmesinde çok sıkıntı yaşamıyorum açgüzel yer ama kilosu 9500 ü aşmadı daha. Boyu uzun ama bilemedim gerçi aşırıda hareketli ama genede 10 kiloyu aşsa daha da rahatlıycamm. Sürekli kilo yapıcı bişiler yedirmeye çalışıyorum ama yok.