OglummBalll Kızlar bebegim 38 günlük sütüm yetmiyo mama alacagım ama hem uygunu hemde bebegime zararı olmayacak bi mama öneriniz varmı
caretta OglummBalll ayni durumdan bende mama aldim sadece gece veriyorum bir kere similac aldik biz icerik olarak en temiz oydu digerlerinin hepsinde palm yagi var canim
AmineGlce OglummBalll canım uygun olanlarda inan bişey çıkıyor hep yani içeriğinde şeker olan oluyor yada boş yere kilo yapıp şişiren oluyor. Ben bebeğim doğduğundan beri evolvia kullanıyorum içinde en az şeker olan mama ve dengeli kilo alımı yapıyor. Mama+meme olarak gidiyoruz şu an 3 ayımıza yeni girdik 5400 kilosu.
Nelli Arada aptamil alıyoruz ama bebelac gold 1 kullaniyoruz genel olarak. Migros da 900 gr lığın fiyati uygun oluyor bebelac gold un. Money kartla alınca bebe money birikiyor hem bebek ürünlerinde. E bebekte keçi sütlü mama satılıyormuş golden goat ismi. Ondan almayı düşünüyorum artık. Sanırım onun fiyatı daha yüksek. Emmiyorsa eğer sadece mama dayanmıyor. Bebelac alcak olursanız gold olanından alın bence.
OglummBalll Nelli sütümü emiyo ama sütüm azaldı doymuyo sadece benle daha 38 günlük ek takviye gıda da veremıyorum mecbur mama verecez
OglummBalll Aptamil mi alsam diye düşünüyorum ilk onu kullansa mı diye ama aptamilde seker var bebege fos kilo yapıyo diyolar
Efenin_annesi OglummBalll oğlum doğduğundan beri aptamil kullanıyorum kilomkomusunda hiç problem yaşamadım bir ayda en fazla bir kilo aldı
ozlemsenel [bilinmeyen] Hayır aptamilde şeker yokki. İçindekilere bakacaksınız maltodekstrin, glikoz şurubu, nişasta, şeker vs yazmayacak. Aptamilde bunlar yok