Fahin dilankvk selam canim. Bizde karsilamiyor sandik ama %80 karsiliyormus. Faturayi gosterip paranin bu oranini geri aldik. Tabi sigorta ve policeye gire degiisr
dilankvk Laydgaga-1 internette karşılayan bazı sigorta şirketleri çıkıyorda emin olamadım. Hastaneler de çünkü onay alım için bekletiyorlar o an ücretli ise iptal etme şansında olmuyor
izelpalanci Tazeanneyimbenn aşının fiyatı 1200 tl 4 gün önce aldık yaptırdık ilk dozu. Çok fazla fiyat sizinki
nino33 Tazeanneyimbenn yaptırdınız mi acaba yan etkisi mi oldumu bizde yaptırdık kaç gündür oğlum hiç uyumuyor
dilankvk Fahin bunun olma ihtimali daha yüksek çünkü yakın zamanda bende karşılanmayan tahlillerimi bu şekilde bir kısmını aldım. Allianz sigorta ile çalışıyorum başta ödemeyip sonradan bu şekilde uğraştırıp ödüyorlar
Fahin dilankvk bizimki de ayni sigorta. Biz karsilamiyor diye hic ugrasmamistik ama sonrasan alabilcegimizi ogrendik
izelpalanci dilankvk doktor kontrolüne gittik rutin muayenesini yaptı ve rota aşısını yapalım dedi sonra gişeye onaylanması için kağıt verdi onaylatmak 1200 tl aldılar biraz bekledik doktor odasına tekrar cagirdi ve aşıyı yaptı eczaneye gondermedi
gunesin-annesi dilankvk merhaba ben sigortacıyım. Tamamlyıcı sağlık dediğimiz sgk ile yapılan karşılamıyor. Bazı özel sigortalar karşılıyor modüler dediğimiz. O biraz daha pahalı oluyor. Ve genelde tedavilerin de %80 ini öder %20 sini siz ödüyorsunuz
dilankvk gunesin-annesi özel sağlık sigortası yaptırdım bebeğime. Tamamlayıcı değil Mesela muayeneleri bile sınırsız yani Allianz ile çalışıyorum zaten sigortanın detaylarını sizde biliyorsunuzdur