Sedaaliii öncelikle Allah yardımcın olsun canım, YouTube dan acil kolik bebek müziği açıyordum, duş almak rahatlatsana uyarıyordu bizimkini yine uyumuyordu, sling ya da kanguru öneririm kesinlikle hayat kurtarıcı, kimyon çayı günde bir kez içerdim , i love u gaz masajı, bol sarılma bol sabır, gaz damlası ya da probiyotik kullanmadık bu öyle bi durum değil bence de bebek evet gazlı ama bizimkini damlalar sakinleştirmedi hiç. Kiraz çekirdekli kemer de çok işe yaramıştı bizde.Pusete at yürüyebildiğin kadar yürü öyle anca susuyordu 4.ayda özellikle çok işine yarayacak, şu zaman geçer bu zaman geçer diye zaman bekleme sakın benim gibi gün sayar ama geçmeyince hüsrana uğrarsın. Sıkı sıkı sarılıp pıt pıt sırtına vuruyordum bazen saatlerce omzumda dururdu. İş falan düşünme, destek al kesinlikle kolik bebeğe tek bakmak çok zordur. Anne kaynana görümce kim varsa 1 saat olsa bile gelsin yemeğin hazır olur en azından. Başa dönsem bir şeyleri değiştiremem ama sling e takıp kucağımdan indirmezdim. Ve hep saatli emzirdim sussun diye emzirip sürekli gaz durumu yaratmadım gece bile emzirince gazını çıkartmadan uyutmadım. Geçiyor, büyüyorlar ve bir daha o kadar küçük olmuyorlar. Ben o zamanki halini çok özledim tadını da çıkaramadım haliyle, lütfen sen çıkar 🥹