gunesinayi0301 Ben ilk defa saçlarımı boyadım bugün normal de kapaliyim hiç heveslenmedim ama farklılık olacağını düşündüğüm için boyadım ve özgüvenim yerine geldi peki siz neler yaptınız en son kendinize ☺️
benuykukadiniyimm gunesinayi0301 cilt bakımıı yaptım az önce.Alışveriş olarakta kendime pantolon ceket aldım🥰
gunesinayi0301 Deletedmom_110 ne kadar güzel oluyor bakım yapınca kendine farklı ve özgüvenli hissediyorsun kendini ☺️
Deletedmom_110 gunesinayi0301 aynen öyle hergün yapıyorum şuna saçımı gergi. Yıkamıyorum baya soğuk ama vücudum keselenmek dış fırçalamak cilt temizlemek benim işim yapmadan asla çok şükür 🌸 sigara da içmiyoruz parfümle güzel güzel kokuyor insan🌸
sudeinci Beyzaaktas ay bu yorumunuza istemsizce güldüm,inanın aynı durumdayız ne büyük lüks gibi geliyor değil mi insana 😁🙈
gunesinayi0301 Fulyy bnim de alınacak kuaföre gidemiyoruz ki bebisler bizi mahvediyor gece olsa da uyusam diyorum o uyuyunca uykum kaçıyor 😂
gunesinayi0301 Beyzaaktas aman aman dur sakin ol 😂 sakinleş bı tane daha iç bnce anca topalrak seni 😂😁
Aptalllarsizi gunesinayi0301 hiçbirşey kaşlarım orman gibi olmuş saçlarımı hiç boyatmadım kendim için alışveriş yapmadım hee bugün kocam 2 tane tayt almış bana onunkilerini giymeyeyim diye😂
gunesinayi0301 Aptalllarsizi ay bu son cümlenize öldüm adettendir eşlerin birbirinin kiyfetini giymesi 😂😂
Aptalllarsizi gunesinayi0301 kocam bi gitmediğin donum kaldı onuda giyeceksin sonunda dedi 😂bilmiyor ki daha önce 1 kez giymiştim🫣yeniydi ama
gunesinayi0301 bebegim541_ ne güzel özgüveniniz artmıştır kendini güzel gorunce mutlu hissediyor kendini ☺️
gunesinayi0301 Aptalllarsizi bnde esiminkileri giyerim tabi dar geliyor ama sigabildigim kadarıyla giyiyorum 😂