AliEmirmom Kızlar oğlum 8 ay 19 günlük ve gece çok sık uyanıyor sürekli emmek istiyor aç olmadığı halde saat başı uyanıyor siz ne zaman sabahlara kadar uykuya geçtiniz ne yapmalıyım tecrübeli anneler fikirlerinize talibim 😇
Lre AliEmirmom 9 Dan sabah 8 e kadar uyuyor ama saat başı uyanıyor emmeden uyumuyor. Ne yapacağımı şaşırdım bölük pörçük uyku böyle olup çözebilen yazsın lütfen 😳😳
Nehirrella AliEmirmom o ayda bi sorun var bnim kızım da öyle yapıyordu saat kurmuş gbi uyanırdı 2 saat üst üste uyusa oh be derdim 😂şuan 1 yasında 2 kez kalkıyo hatta uyanmıyor sürekli dönmeye başlayınca ben yediriyorum. Bir değnek değdi ve bir günde böyle değişti sanki 1 gün önce 10 kez uyanan bebek ertesi gün baktım uyanmadı. Bizde böyle oldu umarım sizde de değişir. Uykusuzluk çok zor
AliEmirmom Atlasmother ay inşallah valla çok yoruldum doğurduğunu günden beri yalnız bakıyorum en azından gece uykusu olsa çok iyi olur
Atlasmother Lre emzirmeyi bırakınca düzelir diyorlar. Ama bende şimdi kış ayı hadi emsin diye gece bıraktıramıyorum yaza doğru bıraktırmayı düşünüyorum. İnşallah o zaman uyuyabilirz