aliks Yenidoğan bebeğim uyumuyor 3 haftaligiz bir gece uyuduysa ertesi gece uyutamıyorum tam diyorum memede uyuyor en azından ertesi gün memede uyumuyor sallayarak uyutuyorum başka zaman sallamak da çözüm olmuyor yardımm
peruskam aliks bide size tavsiyem elektrik süpürgesi sesi veya pispis sesi var elektrik süpürgesiyle bir çalan onu açın dakinleyip bi dalıyokar beyaz gürültü yani . Doktorumuz tavsiye etti ve işe yaradı . En azından biraz sakinleyip kendi uykuya dalıyo . Pıspıs elektrik süpürgesi birde fön sesi diye geciyor youtube da
aliks peruskam gerçekten her yerde yok 12-16, saat uyur yazıyor deli olacağım yok uyumuyor o kadar yani
peruskam aliks 12 16 saatmii 12 dakika derin dalsa allaha şükretcektim ama 3.aya girerken az daha rahatladık. Cünkü gaz sancılarımız azaldı fakat bi rutin beklemeyin. Az daha sabır edin. Cok zor ama zorluk bitmiyo bünye alısıyo bende öyle oldu. 24 saat uyusam doymayan ben 1 saat uykuyla 2 gün geçirmeye alıstım ve işlerimde yapıyorum artık şaşkınım allah sabrını veriyo galiba 😀
mervemuhammed5219 Benim de bebeğim haftaya 2 aylık olacak , bizde de uyku yok. Rutin vs. herşeyi yaptım ama uyumuyor. Çok memede de uyutmayın, ben öyle yaptım şimdi bir de gaz problemi çekiyoruz