alonee Kenan Doğulu -Tencere Kapak Oğluma gelsin; Dertli başımın tacısın Ruhumun ihtiyacısın Ciğerimin köşesi Yüreğimin neşesi Bahçemin can ağacısın 🐤
Iremylcnkya07 alonee Alifiru-Taçlı Kızım Taçlı kızım Ah yıldızım Neymişim ben senden önce Hep sesini beklemişim Doğduğum günden bu güne 🩷
countryrose alonee 3 aylık olmak üzere olan oğluma: Ben nerede yanlış yaptım? 😅 Allahım günahım neydi Allahım?
2baby1mommyy Bağlasan durmaz Göndersen gitmez Laftan anlamaz Sözümü dinlemez Başına buyruk Duyguları savruk Beni bana kırdıran 😂😂😂 2 yaş sendromlu kızıma gelsin.
sehpayacarpanserceparmak_ Nil Karaibrahimgil- Benden sana Yalanlar söylicekler Sözlerinden dönecekler Buzdan kalpleri olucak Acı sözleri olucak Yaralicak sanacaksın Ama hep sen kazanacaksın Üstlerine, gitmeyi öğreticem Düşünce, kalkmayı öğreticem…❤️
countryrose alonee ay demeee 🤣 ben şimdiden mahvoldum ne mamasını içmek istiyor ne uyumak istiyor bir de süt alerjisi çıktı başımıza her gün ben de onunla beraber ağlıyorum 3 ayda 30 sene yaşlandım yaw 😅😅😅