rasel 2 ay 25 günlük bebeğim 5 gündür geceleri çok sık uyanıyor gün içinde de sürekli huysuz kucakta gezmek istiyor normalde kucakçı değil uykusuzluktan başım ağrıyor lütfen geçirmiş anneler söyleyebilir mi kaç gün sürüyor bu atak
yagmurbayb rasel benim kızımda 2 ay 25 günlük şuan aynı şeyleri yaşıyoruz çok huysuz durduk yere ağlıyor ne zaman bitecek bu atak ya 🥺
refiye1987 rasel Allah kolaylık versin canım biz 8 aya kadar yaşamadık böyle bir şey ama 8 ay da bir başladı sık uyanmaya hala devam 1 aydır
sumeyyeuzuun_ rasel maks. 1 hafta sürüyor🌝 sling alın çocuk üzerinizde olur sizde işlerinizi yaparsınız. Belki kucağınızda uyur bu vesileyle.
rasel yagmurbayb 8.hafta atağı bir hafta sürmüştü bu da öyle olabilir herhalde internette 2 gün kaldı diyor bitmesine pazartesiyi iple çekiyorum bakalım bitecek mi
rasel refiye1987 ne güzel şanslısınız 5.hafta ve 8.hafta atağı zor değildi hiç bu atak beni çok yordu 5 günde inşallah biran önce biter
rasel sumeyyeuzuun_ inşallah canım yaa gündüz uykusu yarım saati geçmiyor o ara işimi halletmeye çalışıyorum ama gece sıkıntı benim için daha çok saat başı uyanıyor ağlayarak yarıme düşüyor sonra 2 gün daha sabredeyim geçecek diyorum inşallah öyle de olur